Μια Φώτο μια Ιστορία

Από το ντεμπούτο του VAR στην Super League δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το... «Greek Souvlaki»! (video)

Από το ντεμπούτο του VAR στην Super League δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το... «Greek Souvlaki»! (video)
24/08/2019: Ιστορική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το VAR μπήκε οριστικά στις ζωές των φιλάθλων, κάνοντας ντεμπούτο στην Λαμία και συγκεκριμένα σε αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Για να τοποθετηθούν τα πράγματα στην σωστή βάση, η πρώτη φορά που είδαμε τον μηχανισμό του VAR να λειτουργεί στην Ελλάδα, ήταν στα play offs του Champions League και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στο Γ. Καραϊσκάκης. Η εγκαθίδρυση του ωστόσο ήρθε με την προ τριετίας πρεμιέρα της Super League, στον εναρκτήριο αγώνα ανάμεσα στην Λαμία και τον Παναθηναϊκό.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι γράφτηκε ιστορία, καθώς σφυρίχτηκε το πρώτο πέναλτι, μετά από υπόδειξη του χειριστή και έπειτα από σουτ του Κολοβού, που βρήκε στο χέρι του Βασίλη Πλιάτσικα. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Ρόμανιτς και έτσι το «τριφύλλι» ισοφάρισε, ευστοχώντας από την λευκή βούλα έπειτα από υπόδειξη του Εμμανουήλ Σκουλά.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε με σκορ 1-1 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, ωστόσο την παράσταση έκλεψαν οι διεθνούς φήμης εικόνες από το δωματιάκι του VAR. Οι κύριοι Κομίνης και Μπαλτάς, φαίνεται πως πήγαν στο Αθανάσιος Διάκος με άδειο στομάχι, καθώς η κάμερα εντός του χώρου εργασίας τους... έπιασε έναν διανομέα να εισέρχεται αφήνοντας σουβλάκια!

Είτε εν αγνοία τους είτε όχι, οι δύο διαιτητές, χάρισαν μία ανεπανάληπτη στιγμή, που έκανε την πρεμιέρα της νέας τεχνολογίας ακόμη πιο αξιομνημόνευτη για το φίλαθλο κοινό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έγραψαν ακόμη μία χρυσή, καλτ σελίδα στα κιτάπια του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι' αυτό θα θυμόμαστε αυτή την μέρα ως κάτι ξεχωριστό... Θα τους κυνηγάν πάντοτε τα πειστήρια!

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0