Μια Φώτο μια Ιστορία

O Γκάρι Λίνεκερ κράτησε το λόγο του και εμφανίστηκε στο BBC με το… εσώρουχο! (video)

O Γκάρι Λίνεκερ κράτησε το λόγο του και εμφανίστηκε στο BBC με το… εσώρουχο! (video)

13 Αυγούστου 2016: Ο Γκάρι Λίνεκερ εμφανίζεται στην πρώτη εκπομπή «Match of the Day» της σεζόν φορώντας μονάχα το… εσώρουχό του. Όχι, δεν τρελάθηκε! Αντιθέτως, κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει για χάρη της αγαπημένης του Λέστερ!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Βασίλης Βασιλείου

Ήταν Δεκέμβρης του 2015, όταν η Λέστερ επικράτησε 2-1 της τότε πρωταθλήτριας Τσέλσι, αποτέλεσμα που επανάφερε τις «αλεπούδες» στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πάνω από την δεύτερη Άρσεναλ, μετά από 16 αγώνες.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γκάρι Λίνεκερ, μεγάλη δόξα του αγγλικού ποδοσφαίρου, έκανε δημοσίευση στο Twitter, όπου δήλωνε ότι αν η Λέστερ κατακτήσει την Premier League εκείνος θα εμφανιστεί στην πρώτη εκπομπή «Match of the Day» της επόμενης σεζόν με το εσώρουχο. 

Φυσικά, η ιστορία των «αλεπούδων» γνωστή. Ως εκείνη την ημέρα είχαν ηττηθεί μονάχα μια φορά στο πρωτάθλημα από την Άρσεναλ και ως το τέλος της σεζόν θα γνώριζαν ακόμα δύο ήττες. Μια από τη Λίβερπουλ και μια δεύτερη από τους «κανονιέρηδες». Καμία όμως δεν ήταν αρκετή για «γκρεμίσει» την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι από την κορυφή, η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει ένα από τα πιο σπουδαία ποδοσφαιρικά παραμύθια, κατακτώντας τον τίτλο.

Αναπόφευκτα, κι επειδή «τα γραπτά μένουν», ξεκίνησε μεγάλη συζήτηση για το αν τελικά ο Λίνεκερ θα κρατήσει το λόγο του και θα εμφανιστεί στο BBC, μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. 

Φυσικά, ο παλαίμαχος επιθετικός δεν αθέτησε το λόγο του. Έτσι, στις 13 Αυγούστου του 2016, λίγες ώρες μετά την πρώτη σέντρα στα γήπεδα της Premier League, εμφανίστηκε στην εκπομπή μονάχα με το εσώρουχο. Αφού καλησπέρισε τον κόσμο και καλωσόρισε στο στούντιο τους «θρύλους» Ίαν Ράιτ και Άλαν Σίρερ, που χασκογελούσαν, συνέχισε σχολιάζοντας την εμφάνιση της πρωταθλήτριας Λέστερ, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε από το φαβορί για υποβιβασμό, Χαλ Σίτι.

Λίγο αργότερα βέβαια, δεν… άντεξε και έβαλε τα ρούχα του για το υπόλοιπο της εκπομπής. Παρόλα αυτά η στιγμή έχει γραφτεί στην «καλτ» ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης, ενώ εκτόξευσε την δημοτικότητα του Λίνεκερ στα ύψη, ο οποίος  τεράστιο κοινό στα social media. Στο σήμερα μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής της τηλεόρασης του BBC.

«Όταν το Δεκέμβρη στο Twitter έδωσα αυτή τη χαζούλικη υπόσχεση, ήξερα ότι η Λέστερ είχε μηδενικές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο. Μηδέν! Κι όμως συνέβη και ήταν μαγικό, ήταν υπέροχο!

Από αυτά που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή, ένα ποδοσφαιρικό θαύμα που με οδήγησε στο να μείνω με το εσώρουχο».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0