Μια Φώτο μια Ιστορία

Άντριαν Πέιν: Η καρδιά μικρού παιδιού στο σώμα ενός… γίγαντα, για την αγαπημένη του Λέισι! (video)

Άντριαν Πέιν: Η καρδιά μικρού παιδιού στο σώμα ενός… γίγαντα, για την αγαπημένη του Λέισι! (video)

Ο Άντριαν Πέιν έφυγε από τη ζωή, με άδικο τρόπο, και η είδηση του θανάτου του σόκαρε τον κόσμο. Η ιστορία του Αμερικανού σέντερ με την μικρή Λέισι παρουσιάζει την τρυφερή πλευρά του παίκτη!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η είδηση του θανάτου του Άντριαν Πέιν, σε ηλικία 31 ετών, πάγωσε το φίλαθλο κοινό του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο Άντριαν έφυγε και πήγε να πάρει ξανά αγκαλιά την αγαπημένη του Λέισι.

Όταν ακόμα αγωνιζόταν στο Μίσιγκαν Στέιτ, η 8χρονη Λέισι Χόλσγουορθ, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει η κοσμοθεωρία του. Ένα μικρό χαριτωμένο και χαμογελαστό κοριτσάκι το οποίο ήταν μεγάλη υποστηρίκτρια του μπήκε στη ζωή του για να τον σημαδέψει και να του… κλέψει την καρδιά.

Η Λέισι, έπασχε από νευροβλάστωμα, έναν καρκίνο του εμβρυϊκού νευρικού κυττάρου. Εξ αιτίας των χημειοθεραπειών είχε χάσει τα μαλλιά της και φορούσε μια ξανθιά μακριά περούκα. Το χαμόγελο δεν έπαψε ποτέ να τονίζει το γλυκύτατο πρόσωπο της.
hi-res-af867e7ee99606608334362190d14046_crop_north.jpg

Η γνωριμία της με τον Άντριαν, πραγματοποιήθηκε σε μια επίσκεψη της ομάδας του Μίσιγκαν στο νοσοκομείο το οποίο θεραπευόταν η μικρή Λέισι. «Παρακαλώ, μην αφήσετε την αγάπη της και το χαμόγελο της να ξεθωριάσουν», ήταν τα λόγια του Πέιν προς τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.

Η μετάσταση του καρκινώματος σε διάφορα ζωτικά όργανα έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση της. Η Λέισι ήταν μεγάλη φαν του Πέιν και αυτός με τη σειρά του ανταπέδωσε με στενή φιλία στη μικρή. Μια φιλία, όπου κατά τα λόγια του παίκτη, οδήγησε σε μια σχέση τόσο δυνατή όπου την θεωρούσε αδερφή του. Όχι μόνο την θεωρούσε, αλλά την σε κάθε αναφορά του την αποκαλούσε «lilsis» (littlesister).

Η μικρή Λέισι, δέθηκε απόλυτα με τον Πέιν και αντίστροφα. Πέρασαν πολλά μαζί, σε όλα τα αθλητικά συμβάντα τα οποία ήταν καλεσμένος η παίκτης, η πρόσκληση ήταν πάντα ανοιχτή για την «Πριγκίπισσα Λέισι» όπως την αποκαλούσε ο Πέιν ενώ η μαχήτρια της ζωής, Λέισι αποκαλούσε τον Άντριαν «Superman», αφού ήταν ο δικός της ήρωας.
c0381049741ed7b7291af38a2fba4f2b_crop_exact.jpg


Όταν η ομάδα του Μίσιγκαν Στέιτ κατέκτησε το πρωτάθλημα της περιφέρειας στο NCAAήταν εκεί. Στους ώμους του Άντριαν. Παρέα κόψανε το διχτάκι της μπασκέτας, πανηγύρισαν μαζί με την ομάδα και τα χαμόγελα τους έλαμπαν από ευτυχία.

Η χειρότερη στιγμή αυτής της σχέσης ήρθε στις 9 Απριλίου του 2014. Η καρδούλα της Λέισι σταμάτησε να χτυπάει. Είχε χάσει τη μάχη που έδινε. Ο Άντριαν ήταν πραγματικά συγκλονισμένος. «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο μου λείπει η Λέισι. Είναι η αδερφή μου και θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου. Μου έμαθε πώς να τα παλεύω όλα με ένα χαμόγελο στα χείλη, ακόμα και όταν τα πράγματα πήγαιναν στραβά. Είμαι καλύτερος άντρας εξαιτίας της», ήταν τα λόγια του στο άκουσμα της είδησης.

Η καρδιά του «γίγαντα» ύψους 2 μέτρων και 8 εκατοστών είχε ραγίσει. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) ο άδικος χαμός του, τον έφερε στο πλάι της αγαπημένης του αδερφής.
b22e91e7fa171b044ce5e9a2d58c32b7_crop_exact.jpg

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0