Μια Φώτο μια Ιστορία

Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις... Η μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο «βάφτηκε» ασπρόμαυρο για τον Άλκη!

Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις... Η μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο «βάφτηκε» ασπρόμαυρο για τον Άλκη!
2 Φεβρουαρίου 2022: Η 21η αγωνιστική της Super League «βάφεται» στα ασπρόμαυρα γιατί πενθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, η κοινωνία πενθούν για τον χαμό του 19χρονου Άλκη.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει η Ευτυχία Γιαπουτζή 

Βράδυ Δευτέρας στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη «σβήνει» το χαμόγελο του 19χρονου Άλκη μετά από μια άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η είδηση του θανάτου ταξιδεύει αστραπιαία και το ξημέρωμα μας βρίσκει με ένα κόμπο στο στομάχι, μ’ ένα σφίξιμο στην καρδιά.

«Τι ομάδα είσαι;» αυτό που ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο από μικρά παιδιά έγινε επικίνδυνο. Κάποιοι το έκαναν επικίνδυνο... Μια οικογένεια σπαράζει και κανείς δεν θα μπορέσει να την παρηγορήσει ποτέ, ούτε να απαντήσει στο γιατί. Μια μάνα κλαίει το παλικάρι της που βγήκε να πάει μια βόλτα με τους φίλους του και δεν γύρισε ποτέ κοντά της...

2 Φλεβάρη του 2022 γίνεται η κηδεία του νεαρού Άλκη στα κοιμητήρια της Βέροιας, μπορεί να είναι Τετάρτη όμως έχει εμβόλιμη αγωνιστική με την αναμέτρηση Άρης - ΑΕΚ να ξεχωρίζει τόσο ως ντέρμπι όσο κυρίως ως μια αναμέτρηση στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

Κάποιοι επέλεξαν ότι το διαφορετικό σήμα και χρώμα τους δίνει το δικαίωμα να σου επιτεθούν και να σου αφαιρέσουν τη ζωή και σε ένδειξη πένθους οι φωτορεπόρτερ σε συνεννόηση με τα πρακτορεία τους αποφασίζουν οι φωτογραφίες της 21ης αγωνιστικής της Super League να... ντυθούν πένθιμα για τον Άλκη. 

Το μήνυμα όμως είναι βαθύτερο. Κοιτώντας μια μια τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες τι είναι αυτό που μένει; Έντονες στιγμές, πανηγυρισμοί, θλίψη, απογοήτευση όλα ένα κουβάρι όπου κανείς δεν είναι διαφορετικός. Έσβησε το χαμόγελο του Άλκη και σβήσανε τα χρώματα.

2/2/22... το τελευταίο «αντίο» στον Άλκη θα μείνει για πάντα στις μνήμες όλων ως μέρα πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ούτε χρώματα, ούτε σήματα... μόνο αθλητές που παίζουν ποδόσφαιρο, που παίζουν το άθλημα που αγαπάμε.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες της 21ης αγωνιστικής... για τον Άλκη! 

5499341_1.jpg

5499180_1.jpg

Untitled-design.jpg

5499499_1.jpg

5499170_1.jpg

5499667_1.jpg


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0