Μια Φώτο μια Ιστορία

Η εποχή που ο Γιάννης Φετφατζίδης φορούσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού!

Η εποχή που ο Γιάννης Φετφατζίδης φορούσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού!
Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη «ανακυκλώνεται» για πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ήδη φορέσει τα πράσινα!

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Τα όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη... ακούγεται για πολλά χρόνια στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα και προσφάτως δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως τόσο το τριφύλλι όσο και ο Άρης ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 30χρονο εξτρέμ, που αγωνίζεται στα αραβικά Εμιράτα.

Ο ίδιος ο Φετφατζίδης μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του τριφυλλιού, όμως, εν τέλει τίποτα δεν είχε προσχωρήσει και οι πράσινοι στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ωστόσο, ο άσος της Αλ Κορ έχει ήδη φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Πότε; Όταν βρισκόταν στις ακαδημίες των πράσινων πριν από 20 χρόνια, τη σεζόν δηλαδή 1999-2000 (το παιδάκι αριστερά στη φωτογραφία με τις μπλε κάλτσες).

Μάλιστα, ο νεαρός διεθνής είχε σκοράρει στις 24 Φεβρουαρίου του 2000, σε αγώνα σάλας στη νίκη (8-1) του «τριφυλλιού» επί του Κόσμου Βορείων Προαστίων.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα αλλάζει η πολιτική στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι πιτσιρικάδες από την ομάδα. Ο «Φέτφα» επέστρεψε στα Σούρμενα και αργότερα τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα (Αθλητική Ηχώ, 25/02/2000):

«Επίδειξη δύναμης οι τζούνιορς

Τη δεύτερη νίκη την πέτυχαν οι τζούνιορς. Κι ήταν ακόμα ένας θρίαμβος, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 8-1! Τα τέρματα του τριφυλλιού σημείωσαν οι Δαγάνης (2), Χ. Σάμης, Παπαντωνίου, Φετφατζίδης, Σκαλιάς, Μπαράκος και Υφαντής. Εκτός από τους σκόρερ αγωνίστηκαν και οι Ν. Σάμης, Αγιουτάντης, Διαμαντόπουλος, Χ. Ζαρμακούπης, Αγριγιάννης και Αλαφούζος».

Για την... ιστορία, ο Γιάννης Φετφατζίδης τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τη φανέλα της Αλ Κορ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0