Football Talk

Τερζής: «Από το καλοκαίρι είχε μεταπτώσεις η ομάδα»

Τερζής: «Από το καλοκαίρι είχε μεταπτώσεις η ομάδα»
Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, μίλησε για τη χρονιά που διανύει η ομάδα του, αλλά και το προσεχές ματς με τον Βόλο.
Πολλές αλλαγές στον Άρη από την αρχή της χρονιάς, με τον Τόλη Τερζή να θεωρεί ότι υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα από το καλοκαίρι.

Διαβάστε όσα είπε:

«Από την αρχή δεν πήγε καλά, από το καλοκαίρι. Και στην πορεία προκύπτουν προβλήματα τα οποία τα συναντάς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όταν δεν πας για να τρέξεις, αλλά να φρεσκάρεις για την αρχή της σεζόν, είσαι φρέσκος μόνο για τα πρώτα παιχνίδια. Στη διάρκεια όμως αυτό βγαίνει. Προσπαθείς να βελτιώσεις κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορείς να το πας εκεί που θα ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Έτσι υπάρχουν στιγμές που η ομάδα πηγαίνει και μετά σβήνει ή είναι… σβηστή και μετά ανεβάζει. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονό μας ήταν το χειρότερο μέσα στη σεζόν. Στο πρώτο πήγε αλλά στο δεύτερο έσβησε. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ημίχρονο ήταν σβηστά και στο δεύτερο… έδωσε. Όλοι θέλουμε τη σταθερότητα. Είναι κάποια πράγματα τα οποία τα βρίσκουμε μπροστά μας».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:

«Μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Από τα έξι παιχνίδια που απομένουν, είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να καταλάβουν όλοι την κρισιμότητα και το τι σημαίνει για τη χρονιά μας. Κι επειδή εγώ είμαι καιρό εδώ, έχουμε μιλήσει για το Βόλο. Τα προηγούμενα χρόνια δεν θεωρούσαμε ότι είναι κάποιος αντίπαλός μας. Φέτος όμως, όπως έγιναν τα πράγματα και για μας, αλλά και γι’ αυτούς, που είναι η καλύτερη χρονιά τους, αυτή τη στιγμή είναι οι αντίπαλοί μας για τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Είπαμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλή προπόνηση γιατί στην ουσία αυτό το παιχνίδι αν καταφέρουμε να το πάρουμε, πάμε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά… Έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα, τον έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά και προσπαθούμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για να είναι έτοιμη η ομάδα είναι το μυαλό.

Γιατί αν δούμε τους δύο αντιπάλους, εμάς και το Βόλο, σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα. Το θέμα είναι να ετοιμαστεί το μυαλό των παικτών μας. Να είναι συγκεντρωμένοι και να ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, τι θέλουμε σαν ομάδα, αλλά και τι κάνει ο αντίπαλος».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0