Football Talk

Αλμέιδα: «Προδοσία αυτό που έκανε η Σεβίλλη» (vid)

Αλμέιδα: «Προδοσία αυτό που έκανε η Σεβίλλη» (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την απόλυση του από τον πάγκο της Σεβίλλης χαρακτηρίζοντας την ως μια μεγάλη προδοσία ως προς τον τρόπο που έγινε.

«Αυτό με τη Σεβίλλη είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Πάντα είχα μακροχρόνια πρότζεκτ. Εδώ ήταν διαφορετικά, γιατί μία μέρα πριν μου πουν ότι πρέπει να φύγω, μου έλεγαν ότι θα μείνω μέχρι το τέλος. Αυτή η προδοσία στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που δεν μπορώ να δεχτώ. Πονάει. Και λέω μέσα μου: “Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να με κοιτάξουν στα μάτια”», ανέφερε αρχικά ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ για να συνεχίσει σε πιο έντονο ύφος.

«Μην έρχεσαι να μου λες ότι θα μείνω, αν μετά σκοπεύεις να με διώξεις. Πες μου “δεν ξέρω αν θα μείνεις”, ώστε να ξέρω κι εγώ. Αλλιώς πρόκειται για διπροσωπία. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι παίκτες δεν παίρνουν αποφάσεις. Και όταν η διοίκηση παρακάμπτει τον προπονητή για να ρωτήσει το ρόστερ 'πώς βλέπετε τον προπονητή;', εκεί ήδη είσαι τελειωμένος.. γιατί δίνεις εξουσία σε αυτούς που θα έπρεπε να ακολουθούν εντολές».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης