Face to Face

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο BN Sports: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει» (video)

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο BN Sports: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει» (video)

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πολύ σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (2-1, 12/04), παρά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet εξήγησε ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο BN Sports μετά το τέλος του αγώνα στο Γ.Καραϊσκάκης.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο δεύτερο ημιτελικό της σειράς για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet (12/04), αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Η «Ένωση» με το 3-0 από το πρώτο παιχνίδι (09/02) ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο τέλος και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στην αναμέτρηση του Γ.Καραϊσκάκης και δικαίως αναδείχθηκε MVP ήταν ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή. Μάλιστα, αυτός ήταν που στο 57’ έκανε 2-1 το σκορ με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

5861099.jpg

Η συνεισφορά του Νοτιοκορεάτη ωστόσο δεν σταματά στο γκολ. Από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν μέσα σχεδόν σε κάθε φάση. Προσέφερε τόσο στο αμυντικό κομμάτι, σταματώντας αρκετές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, αλλά και στο επιθετικό, αφού από τα πόδια του περνούσε συνεχώς η μπάλα.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χουάνγκ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports, όπου αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης για τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στο πρωτάθλημα και πως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να προδικάζεις κάτι, πριν συμβεί.

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

-Πήρατε τη νίκη, αλλά δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε την πρόκριση. Υπάρχει κάποιο αντίκρισμα σε αυτό το αποτέλεσμα;

«Κερδίσαμε το ματς απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι αυτή η νίκη δεν έχει αντίκρισμα. Εγώ νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντική για εμάς, γιατί προερχόμαστε από μία ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό και αν χάναμε δεύτερο παιχνίδι στη σειρά, η κατάσταση θα γινόταν πολύ δύσκολη για εμάς. Οπότε πιστεύω ότι αυτή η νίκη έχει μεγάλη αξία για εμάς, ώστε να χτίσουμε μομέντουμ και ψυχολογία για τη συνέχεια της Super League».

339854374_527642766203932_8637844384671307942_n.jpg

-Είσαι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στην κούρσα του πρωταθλήματος;

«Υπάρχει μία διαφορά έξι βαθμών με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο για εμάς να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάζει στο ποδόσφαιρο. Όπως κερδίσαμε στο Κύπελλο, μπορούμε να τους νικήσουμε ξανά στην έδρα μας. Τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Παναθηναϊκό. Και από κει και πέρα ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω αυτή η νίκη θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να ανακάμψουμε στο πρωτάθλημα».

-Άρα θα τα δώσετε όλα για να κατακτήσετε την Super League;

«Φυσικά. Πάμε για να πάρουμε τον τίτλο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0