Basket Talk

Μάικ Τζέιμς: Ένα πάρτι μέχρι πρωίας με τον Μπέικον και άφθονο αλκοόλ τον έθεσε εκτός Μονακό!

Μάικ Τζέιμς: Ένα πάρτι μέχρι πρωίας με τον Μπέικον και άφθονο αλκοόλ τον έθεσε εκτός Μονακό!
Τελικώς ένα ολονύχτιο πάρτι μετά την αναμέτηση της Μονακό με τον Παναθηναϊκό ήταν ο λόγος που... ξεχείλισε το ποτήρι του Μάικ Τζέιμς και τέθηκε επ΄ αόριστον εκτός ομάδας. Ένα ποτήρι γεμάτο αλκοόλ σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της L'Équipe, το οποίο ήπιε μαζί με τον παλιοφιλό του, Ντουέιν Μπέικον και ήταν αρκετό για τον άσο των «πρασίνων» ώστε να μην πάει ποτέ στην προπόνηση της επόμενης μέρας.
Σχετικά Άρθρα
Μπορεί η Euroleague να έχει μπει στο πιο κρίσιμο κομμάτι της κανονικής διάρκειας ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τις... βεντέτες αυτής να νυχτοπερπατούν και να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Λίγες μέρες λοιπόν αφότου κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα, επισκέφθηκε το κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έσκασε και η «βόμβα» από Γαλλία μεριά.

Σύμφωνα λοιπόν με εκτενές ρεπορτάζ της L'Équipe, ο λόγος που οι Μονεγάσκοι αποφάσισαν να κρατήσουν στον... πάγο τον Μάικ Τζέιμς σε αυτό το κομβικό σημείο της σεζόν είναι καθαρά μη αγωνιστικός. Ο Αμερικανός σταρ λοιπόν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μονακό με τον Παναθηναϊκό για την 27η Αγωνιστική της Ευρωλίγκα, πήρε τον παλιοφιλό του Ντουέιν Μπέικον και είπαν να... ξεσκάσουν. Μόνο που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλλον το παράκαναν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρονται από τον Γάλλο δημοσιογράφο Yann Ohnona, οι δύο πρώην συμπάικτες οργάνωσαν ουσιαστικά πριβέ πάρτι με αιθέριες υπάρξεις και πολλών ειδών καταχρήσεις, ξεσαλώνοντας όλο το βράδυ. Αυτό είχε ως συνέπεια ο πάικτης του Παναθηναϊκού να μην ξυπνήσει ποτέ για την πρωϊνή προπόνηση και μετά βίας να καταφέρει να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, καθώς το αλκοόλ έρεε άφθονο το προηγούμενο βράδυ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι άνθρωποι από το Πριγκιπάτο αποφάσισαν να θέσουν εκτός ομάδας τον μεγάλο τους αστέρα από την αναμέτρηση της Κυριακής για το γαλλικό πρωτάθλημα ενώ όπως ενημέρωσαν δεν θα συμμετάσχει και κόντρα στη Βίρτους

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αιτία που ο Χρήστος Σερέλης δεν συμπεριέλαβε και εκείνος από μεριάς του τον Μπέικον στην 12αδα της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα δεν περιορίζεται μονάχα στα πεπραγμένα του εντός παρκέ αλλά κυρίως στα τερτίπια του έξω από αυτό.

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0