Basket Talk

Χρήστος Σερέλης: «Το μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον από τον Μπέικον και οποιονδήποτε παίκτη»

Χρήστος Σερέλης: «Το μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον από τον Μπέικον και οποιονδήποτε παίκτη»
Πολλαπλά μηνύματα έστειλε ο Χρήστος Σερέλης με την κίνησή του να αφήσει εκτός 12αδας τον Ντουέιν Μπέικον και με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έδειξε αποφασισμένος να... σπάσει αυγά!

Η ομάδα είναι πάνω από όλους και όποιος το καταλαβαίνει θα παίζει και θα παίζει πάντα”.

Με τα λόγια αυτά σχολίασε ο Σερέλης την απόφασή του να αφήσει τον 1ο σκόρερ της ομάδας του εκτός αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ είπε και άλλες ατάκες με μπόλικο... νόημα, ατάκες που θα συζητηθούν. "Ας μιλήσουμε καλύτερα για μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον από οποιονδήποτε παίκτη” απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό του Μπέικον σε συνδυασμό με μία αγωνιστική ερώτηση.

Όπως όλοι οι παίκτες της ομάδας έτσι και ο Μπέικον δεν έπαιξε σε έναν αγώνα. Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και ο μόνος τρόπος για να παίζει κάποιος είναι αυτός που είδατε στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα”, είπε ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος δεν έμεινε εκεί και συνέχισε τις... δεικτικές απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τον Μπέικον.

Καλύτερα να μιλήσουμε για τα παιδιά που έπαιξαν στον αγώνα και όχι για όσους δεν έπαιξαν” σχολίασε όταν ρωτήθηκε για το αν ο αποκλεισμός του Μπέικον σημαίνει κάτι περισσότερο για τη συνέχεια της παρουσίας του στην ομάδα ενώ αρνήθηκε το ότι νιώθει “δικαιωμένος” για την απόφασή του να τον αφήσει εκτός αγώνα.

Τέλος, αναφερόμενος στον αγώνα ο Σερέλης παραδέχθηκε πως “στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί στην άμυνα και πήραμε κακές επιθετικές επιλογές όμως στο ημίχρονο συζητήσαμε και είπαμε να παλέψουμε ξεκινώντας από την άμυνα όπως και έγινε αφού δεχθήκαμε μόλις 24 πόντους” και κατέληξε λέγοντας πως “στο 2ο ημίχρονο παίξαμε σκληρά, όπως θέλουμε να παίζουμε, όπως ζήτησα από όλους από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα” και κατέληξε λέγοντας πως “αν είσαι δυναμικός στην άμυνα θα μπουν και τα σουτ στην επίθεση”.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0