Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Ούτε γάτα, ούτε ζημιά και ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά!

Κύπελλο Ελλάδας: Ούτε γάτα, ούτε ζημιά και ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά!
Μια ευκολότερη πρόκριση (από ό,τι θα περίμενε) πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό στάδιο μετά το 0-0 με τον Βόλο και το BN Sports γράφει το ταξίδι του τριφυλλιού στον θεσμό που... συνεχίζεται!
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός πήγε στον Βόλο να παίξει με την ομώνυμη ομάδα, έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση, με βάση το 2-1 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού γνώριζαν πως τα πράγματα δεν θα ήταν απλά και πως οι γηπεδούχοι θα προσπαθούσαν να προηγηθούν από νωρίς στο σκορ.
 
Άπαντες, όμως, στον Παναθηναϊκό... διαψεύστηκαν. Γιατί; Μα επειδή ο Βόλος ουδέποτε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Διούδη, ο οποίος πέρασε ένα από τα ευκολότερα ματς της καριέρας του κάτω από τα γκολπόστ στο ισόπαλο ματς (0-0).
 

Έχασε τα... άχαστα

 
Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάστηκε ετοιμοπόλεμη (όπως έπρεπε) στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε αρκετές ουσιαστικές φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά της έλλειψε το γκολ που θα απλοποιούσε ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.
 
Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς ανώτερο στην συντριπτική διάρκεια του ισόπαλου αγώνα, έφτιαξε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ του Βέλεθ στο 27’, αλλά και δοκάρι σε προσπάθεια του Μαουρίσιο στο 84ο λεπτό.

Συνεπώς, και βάση της εικόνας των δύο αναμετρήσεων, ο Παναθηναϊκός δικαιότατα πανηγύρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας και πλέον περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο του, με το σενάριο να έχουμε... ντέρμπι να μην είναι καθόλου απίθανο!
 

Κορυφαίος ξανά ο Βιγιαφάνιες

 
Για ένα ακόμη ματς ο Λουκάς Βιγιαφάνιες ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όλες οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού σε φάση δημιουργίας ευκαιριών περνούσαν από τα πόδια του.

Ήταν επίσης συγκεντρωμένος ανασταλτικά και πραγματοποίησε μία ακόμα μεστή εμφάνιση. 
 
Παράλληλα, εξαιρετικός ήταν και ο Σένκεφελντ, που ήταν σαν να μην σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται στο πλευρό του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, με τους δύο να κάνουν σωστή διαχείριση. 

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0