Football Talk

Παναθηναϊκός: Με αποφασιστικότητα στον Βόλο για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναϊκός: Με αποφασιστικότητα στον Βόλο για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Βόλο (23/12, 17.00) στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου και θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ως «τελικό» βλέπουν άπαντες στον Παναθηναϊκό το παιχνίδι της Πέμπτης (23/12, 17.00) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Βολιώτες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ωστόσο το συγκεκριμένο σκορ δεν τους εξασφαλίζει τη σίγουρη πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει αυτό να γίνει ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν την εικόνα ότι ο Βόλος θα μπει από το πρώτο λεπτό με το μαχαίρι στα δόντια ώστε να πετύχει το γκολ που θα του δίνει την πρόκριση. Και αυτό γιατί, υπενθυμίζεται, πως το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στο Απόστολος Νικολαΐδης μετράει κανονικότατα.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει σημαντική βελτίωση τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, την οποία μετουσιώνει σε νίκες και έχει πάρει ψυχολογία, αλλά και βαθμολογική ώθηση. Ζητούμενο είναι, λοιπόν, στο τριφύλλι το 2021 να αποτελέσει παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού η εσωστρέφεια και γκρίνια θα επανέλθουν για τα καλά.

Όλοι... μέσα για την πρόκριση!


Σε ό, τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά πλάνα, το θετικό για τον προπονητή των πράσινων είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γίνουν πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Θέση διεκδικεί ο Διούδης, που είχε αγωνιστεί και στην πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ο Αλεξανδρόπουλος αντί του Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή.

Οι υπόλοιποι όπως φαίνεται θα είναι οι ίδιοι με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σένκεφελντ και Βέλεθ. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Σάντσεθ. Οι δύο σίγουροι στο κέντρο θα είναι οι Πέρεθ και Βιγιαφάνιες. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και ο Καρλίτος στην κορυφή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Αθανασακόπουλος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0