Football Talk

ΑΕΚ: Το σοκαριστικό στατιστικό της… επίτευγμα στα δυο τελευταία παιχνίδια της!

ΑΕΚ: Το σοκαριστικό στατιστικό της… επίτευγμα στα δυο τελευταία παιχνίδια της!
Διαβάστε τα νούμερα που έφτιαξε η ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό και τι τελικά κατάφερε

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ έκλεισε το 2021 στο πρωτάθλημα με ήττα – σοκ από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Για να έρθει όμως αυτή η ήττα η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έβγαλε στο γήπεδο κάποια πράγματα που ο προπονητής και οι παίκτες του πρέπει να βελτιώσουν πάση θυσία, όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κοιτώντας όμως λίγο τους αριθμούς που δημιούργησε η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και απέναντι στον Ιωνικό τον οποίο κέρδισε με 0-1 πριν μία εβδομάδα στη Νίκαια, βγαίνει το εξής σοκαριστικό συμπέρασμα: Η ΑΕΚ σε αυτά τα δυο τελευταία της παιχνίδια έκανε συνολικά 33 τελικές προσπάθειες. Κι όμως σε 33 τελικές,  πέτυχε μόλις δυο γκολ! Δεδομένα υπάρχει πρόβλημα αποτελεσματικότητας στην Ένωση στα τελευταία της παιχνίδια. Με τον Ιωνικό δεν πλήρωσε την… αφέλειά της απέναντι από την αντίπαλη εστία, με τον ΟΦΗ την πλήρωσε.

Από το παιχνίδι της ΑΕΚ έλειψαν κι άλλα στο ματς της Δευτέρας κόντρα στους Κρητικούς. Όμως ,πραγματικά τα μόλις 2 γκολ, ενώ έγιναν 40 τελικές σε δυο 90λεπτα σοκάρει… Με τον ΟΦΗ η ΑΕΚ έκανε συνολικά 17 τελικές, με τον Τσούμπερ να έχει 5 και τον Αραούχο 4. Απέναντι στον Ιωνικό η ΑΕΚ έκανε 16 τελικές, έχοντας ξανά τον Τσούμπερ να κάνει τις περισσότερες (6) και τον Αραούχο 5. Κανείς από τους δυο δεν βρήκε δίχτυα…

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0