eSports & Games

Fantasy Premier League: Πώς να αποφύγετε τις «παγίδες» των αναβολών!

Fantasy Premier League: Πώς να αποφύγετε τις «παγίδες» των αναβολών!
Η «αστάθεια» στη φετινή Premier League επανήλθε και όσοι λατρεύουν το Fantasy, βιώνουν από... πρώτο χέρι τις συνέπειες της νέας έξαρσης του κορονοϊού, λόγω της μετάλλαξης Omicron!
 
Σχετικά Άρθρα
Όσοι πίστεψαν πως η φετινή σεζόν θα είναι... ήρεμη για το Fantasy Premier League, μάλλον έκαναν λάθος. Μία νέα έξαρση του κορονοϊού επαναφέρει την αστάθεια στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με αναμετρήσεις να αναβάλλονται, ακόμη και μετά το πέρας της διορίας της FPL. Η διαχείριση της ομάδας γίνεται εξαιρετικά πολύπλοκη και τα δύσκολα... έρχονται. 
 
Τα μακροχρόνια σχέδια πετιούνται στα «σκουπίδια» και όσοι ασχολούνται με το... άθλημα, ελπίζουν να κοπάσει η εξάπλωση του COVID-19 εντός του Ιανουαρίου και να επανέλθει μία σχετική ηρεμία. 
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναταραχής που επικρατεί; Η 18η αγωνιστική! Αναβλήθηκαν έξι παιχνίδια, αφήνοντας ελεύθερους προς επιλογή παίκτες μόνο από οκτώ ομάδες!
 
Πολλοί τομείς του παιχνιδιού έχουν τεθεί εκτός ελέγχου, αλλά υπάρχουν λύσεις για να αποφύγει κανείς τις δυσάρεστες «εκπλήξεις»! Ένας από αυτούς; Η ενίσχυση του πάγκου!
Αν μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν καλή ιδέα να υπάρχουν δυνατές λύσεις στους αναπληρωματικούς, πλέον γίνεται απαιτούμενο και η ενίσχυση μέσω των ελεύθερων μεταγραφών κρίνεται αναγκαία. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφεύγεται το triple-up, δηλαδή η επιλογή τριών παικτών από την ίδια ομάδα, με μοναδική εξαίρεση τη Λίβερπουλ, όπου Άρνολντ, Σαλάχ και Ζότα κρίνονται απαραίτητοι. 
Ένας ακόμα καλός τρόπος να εξασφαλίσει κανείς την... ηρεμία του, όσο γίνεται, είναι η ολοκλήρωση των μεταγραφών όσο πιο αργά γίνεται. Ακόμα και 5 με 10 λεπτά πριν τη λήξη της διορίας, θα ήταν μια καλή ιδέα. 
 
Μεγάλη προσοχή απαιτείται, πλέον, όχι τόσο στον ορισμό του αρχηγού, αλλά σε αυτόν του... υπαρχηγού, αφού μία πιθανή αναβολή, θα μπορούσε να φέρει το περιβραχιόνιο σε άλλο μπράτσο, από αυτό που είχε υπολογιστεί αρχικά. 
 
Κλείνοντας, με την ανασφάλεια που επικρατεί στην παρούσα φάση, δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να συγκεντρωθούν chips, για να χρησιμοποιηθούν αργότερα. Άλλωστε, με τον τρόπο που κυλούν τα πράγματα, μπορεί να έρθει εβδομάδα με τριπλή αγωνιστική και τότε θα είναι υπερπολύτιμο «όπλο»!
 
Φάνης Τσοκανάς
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0