Football Talk

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, ζήτησε νίκες με ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, ζήτησε νίκες με ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε

Τα επόμενα δύο παιχνίδια ενδεχομένως να κρίνουν πολλά για τους στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και καθόλου τυχαία ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε την Πέμπτη (18/11) στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

Θέλοντας να ενισχύσει το ηθικό της ομάδας και να δώσει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το “παρών” στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, την Πέμπτη και συνομίλησε με το τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή “ερυθρόλευκοι” μπαίνουν σε έναν γολγοθά με 10 παιχνίδια μέσα σε έναν μήνα, ωστόσο τα δύο πρώτα κόντρα σε ΑΕΚ στην Καλογρέζα και Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο μπορούν να κρίνουν πολλά πράγματα. Το διπλό στο ΟΑΚΑ θα φέρει τον Ολυμπιακό στο +6 από την Ένωση και θα του δώσει μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα, ενώ νίκη απέναντι στους Τούρκους θα σημαίνει και πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. 

Φυσικά και άπαντες γνωρίζουν τι διακυβεύεται, ωστόσο η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη αποκλείει οποιαδήποτε πιθανότητα χαλάρωσης ή υποτίμησης των αντιπάλων. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλώντας στους παίκτες ζήτησε πάθος και σκληρή δουλειά ώστε να έρθει το πολυπόθητο 2 στα 2 που θα ισχυροποιήσει την θέση της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη επέστρεψαν στον Ρέντη και οι τελευταίοι διεθνείς μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες. Βατσλίκ και Αγκιμπού Καμαρά προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκαν στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0