Football Talk

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι τρεις που παραμένουν αήττητοι στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι τρεις που παραμένουν αήττητοι στην Ευρώπη
Μια από τις τέσσερις ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη που παραμένουν αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο Ολυμπιακός.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, στο οποίο βρίσκονται ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη, ανήκει ο Ολυμπιακός καθώς οι Πειραιώτες δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα στα παιχνίδια που έχουν δώσει εντός και εκτός τειχών. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει μέχρι τώρα 13 ματς.

Τέσσερα για τα προκριματικά του Champions League δύο για τα προκριματικά του Europa League, δύο για τους ομίλους του Europa League και πέντε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο απολογισμός είναι 8 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Μόνο άλλες τρεις ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη μπορούν να υπερηφανεύονται για κάτι τέτοιο. Η αυστριακή Σάλτσμπουργκ είναι αυτή που έχει το καλύτερο ρεκόρ με 13 νίκες και μία ισοπαλία σε 14 ματς.

Οι 10 νίκες είναι για το αυστριακό πρωτάθλημα, ενώ είχαν δύο νίκες στα προκριματικά του Champions League και μια νίκη, μια ισοπαλία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθεί η Καραμπάγκ από το Αζερμπαιτζάν με απολογισμό 9 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια, ενώ το… καρέ των αήττητων συμπληρώνει η Λίβερπουλ με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 ματς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0