Αυτό είναι το πρώτα πρωτάθλημα που κατακτάει ο Τζόλης με την Μπριζ μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, όπου έχει πανηγυρίσει ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ. Στα 24 του χρόνια πραγματοποίησε μία απίθανη σέζον, έχοντας στο πρωτάθλημα 35 αγώνες, με 16 γκολ και 22 ασίστ!
Το ματς
Στα της αναμέτρησης, η Μπριζ άνοιξε το σκορ με τον Έλληνα επιθετικό στο 17ο λεπτό. Μετά από ασίστ του Τρεσόλντι, ο Τζόλης με «κεραυνό» εκτός περιοχής έκανε το 0-1 και ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η Μαλίν δεν παράτησε το παιχνίδι και ισοφάρισε στο 49ο λεπτό με τον Φαν Μπρεντερόντε στο 49ο λεπτό, όμως δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Χρήστος Τζόλης έκανε τα... μαγικά του! Ο 24χρονος επιθετικός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μοίρασε στον επερχόμενο Τρεσόλντι, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-2.
Η Μπριζ κρατούσε τη τύχη στα χέρια της, όμως η ισοφάριση της Μαλίν με αυτογκόλ του Φαν ντε Χέβελ στο 87ο λεπτό έστειλε το... μπαλάκι στη μεριά της Σεν Ζιλουάζ. Αν η έτερε διεκδικήτρια του τίτλου κέρδιζε στην έδρα της Γάνδης, το πρωτάθλημα θα κρινόταν την τελευταία αγωνιστική! Το παιχνίδι όμως έληξε ισόπαλο (0-0), με την Μπριζ να κατακτάει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μία στροφή πριν τη λήξη των playoffs.
WE ARE THE ?????????!!! pic.twitter.com/zCMprC0wQ3
— Club Brugge KV (@ClubBrugge) May 21, 2026






