Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ουκρανία ο Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η ουκρανική ιστοσελίδα «sport.ua» ανέφερε πως ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ενδέχεται να είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού αντικαθιστώντας τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των «πρασίνων».
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ: «Ο Ρέμπροφ είχε προηγουμένως καταλήξει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το φθινόπωρο του 2025. Πριν από δύο εβδομάδες, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να επανεκκινήσει τις διαπραγματεύσεις και ανανέωσε την προηγούμενη συμφωνία».
Ο Παναθηναϊκός άμεσα διέψευσε το δημοσίευμα τονίζοντας πως: «Δεν έχει καθόλου βάση τίποτα απ' όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο άρθρο».






