Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Παναιτωλικό ο οποίος έκλεισε τους Γκουστάβ Γκρανάθ από τη Σουηδία και τον μέσο του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Σατσιά.
Μεταγραφική αντεπίθεση από τον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» μετά τον Μπρέγκου και τον Ταβάρες, φέρνουν στο Αγρίνιο άλλους δύο παίκτες. Συγκεκριμένα ο Παναιτωλικός συμφώνησε σε όλα με τον 27χρονο Σουηδό κεντρικό αμυντικό, Γκουστάβ Γκρανάθ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Χαμ Καμ της Νορβηγίας.
Την περασμένη σεζόν είχε 31 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της Ντέγκερφορς και της Βέλιε.
Εκτός από τον Γκρανάθ, ο Παναιτωλικός συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Σατσιά από τον ΑΠΟΕΛ. Ο 23χρονος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 118 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας, σημειώνοντας 8 γκολ και 7 ασίστ.






