Μεταγραφικό σενάριο από το πουθενά για τον Φώτη Ιωαννίδη. Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είναι κοντά σε συμφωνία με την Λάτσιο.
Η ιταλική ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον στο παρελθόν για τον Ιωαννίδη, με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στην Λισαβόνα και την Σπόρτινγκ.
Το δημοσίευμα προκαλεί απορία αν σκεφτεί κανείς πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από την πορτογαλική ομάδα με τους Ιταλούς να αποκαλύπτουν πως εντός της ημέρας αναμένεται και μία απόφαση σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα που θα έχει η Λάτσιο για να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, αφού το καλοκαίρι δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές.
?? Il nome più gettonato a rinforzare l'attacco della #Lazio è Fotis #Ioannidis. Acquistato la scorsa estate dallo Sporting Lisbona per 22 milioni di euro dal Panathinaikos è uno dei maggiori indiziati.
— LazioSpace (@SpaceLazio) December 23, 2025
Il giocatore sarebbe molto vicino all’accordo.
➡️ @Gazzetta_it pic.twitter.com/zYkc2YINi5






