Football Talk

Ηρακλής: Στην άκρη του πάγκου μαζί με τον Τεννέ ο «Dimi»!

Ηρακλής: Στην άκρη του πάγκου μαζί με τον Τεννέ ο «Dimi»!
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Ηρακλή
Προ τετραετίας αποσύρθηκε σε ηλικία 42 ετών και μετά από 18 χρόνια συνολικά (!) στα αγγλικά γήπεδα κρέμασε τα γάντια του, ξεκινώντας την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων. Χάρτλεπουλ, Παναιτωλικός, Άιρ Γιουνάιτεντ, ΑΕΛ Λεμεσού και πλέον επιστροφή στην πατρίδα Θεσσαλονίκη από άλλο πόστο: αυτό του βοηθού προπονητή. 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του «Γηραιού», ο οποίος τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.


 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (29 Νοεμβρίου 1978) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία και αγωνίστηκε στις τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες της Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος και Αμπελόκηποι. 

Είχε μακρά θητεία στα αγγλικά γήπεδα παίζοντας σε Χάρτλπουλ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ, Σουόνσι, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο, ενώ στην Ελλάδα έπαιξε σε Καλαμάτα, Αιγάλεω, Κέρκυρα και ΑΕΚ.

Υπήρξε μέλος της εθνικής Ελπίδων με την οποία αγωνίστηκε 9 συνολικά φορές το διάστημα 1998-99. Δώδεκα χρόνια αργότερα, το 2011 πραγματοποίησε τη μοναδική του συμμετοχή στην Ανδρών σε ηλικία 33 ετών.»


Νικόλας Κανελλόπουλος 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης