
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έγινε πατέρας, καθώς την Τρίτη (17/6) η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ΠΑΟΚ, μέσω των επίσημων καναλιών του, έστειλε τις θερμές του ευχές για τη γέννηση του γιου του, αναφέροντας: «Η οικογένειά μας μεγάλωσε».
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, καθώς την Τρίτη (17/6) έγινε πατέρας, με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Θυμίζουμε ότι ο «Ντέλιας» παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο την αγαπημένη του, Χριστίνα, ενώ η αδερφή του αποκάλυψε μέσω ανάρτησης ότι το όνομα που θα δώσουν στο παιδί είναι Βασίλης.
Με τη σειρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον 22χρονο Έλληνα διεθνή μέσα από τα social media, γράφοντας: «Η οικογένειά μας απέκτησε νέο μέλος! Γιάννη και Χριστίνα, να σας ζήσει! Γερός και καλότυχος!»
Η οικογένειά μας απέκτησε νέο μέλος! Γιάννη και Χριστίνα να σας ζήσει! Γερός και καλότυχος! #PAOKFamily #MrBreeze #Konstantelias pic.twitter.com/n3ziCkv8hb
— PAOK FC (@PAOK_FC) June 17, 2025
Χριστίνα Κουλουκούρα