
Δημοσιεύματα από το Μεξικό κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Τσίβας για τον Ματίας Αλμέιδα, με τον ίδιο βέβαια να αρνείται την πρόταση που του έγινε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, η Τσίβας προσέγγισε τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν δέχτηκε την πρόταση που του έγινε.
Η απόπειρα της Τσίβας να βρει στον Ματίας Αλμέιδα, το πρόσωπο του επόμενού της προπονητή, με τον ίδιο βέβαια να αρνείται την πρόταση που του έχει γίνει.
Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει το «FOX Sports», με τον Αργεντίνο προπονητή να μην δέχεται την πρόταση της ομάδας του Μεξικού.
Βέβαια, ο 51χρονος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως θέλει να απέχει λίγο καιρό από το ποδόσφαιρο, μετά το πέρασμα του από την «Ένωση».
Con información de Fox Sports, Chivas intentó convencer a Matías Almeyda para regresar al banquillo rojiblanco, pero el entrenador argentino rechazó la propuesta. Tras su paso por el AEK de Grecia, Almeyda decidió tomarse un descanso del fútbol. pic.twitter.com/0vZYsaYVyc
— ????? ??????? (@SomosTitanesmx) May 21, 2025