Τη δική του άποψη εξέφρασε ο Άρνε Σλοτ για το πρόγραμμα της Premier League, με τον Ολλανδό να αναφέρει πως θα ήταν πιο δίκαιο αν η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ έπαιζαν την ίδια μέρα την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τη Φούλαμ κέρδισε με 2-1 η Άρσεναλ για την 30η αγωνιστική της Premier League,ενώ η Λίβερπουλ αγωνίστηκε 24 ώρες αργότερα, νικώντας την Έβερτον με 1-0, με τους «reds» να συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή, έχοντας διαφορά 12 πόντων από τους «κανονιέρηδες».
Αυτό το καρέ ομάδων θα «διασταυρωθεί» και στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, με την Άρσεναλ και Λίβερπουλ να αγωνίζονται, έχοντας μία μέρα διαφορά. Έτσι, στο πρόγραμμα του αγγλικού πρωταθλήματος στάθηκε ο προπονητής των «reds», Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό να υποστήριξε πως θα ήταν πιο δίκαιο οι δύο ομάδες να έπαιζαν την ίδια μέρα, καθώς και οι δύο σύλλογοι έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πριν τα ματς του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άρνε Σλοτ:
«Είναι μία μοναδική κατάσταση και για αυτό πιστεύω ότι θα ήταν περισσότερο δίκαιο και για τις τέσσερις ομάδες να έπαιζαν την ίδια ημέρα. Θα έχουμε κάτι παραπάνω από αρκετή ξεκούραση για το ματς της Κυριακής, δεν είναι πρόβλημα για μας.
Όμως νιώθω και την Έβερτον που ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής και να ανοίγουν εκείνοι το πρόγραμμα του Σαββάτου.
Το καλό είναι πως παίζουν εντός έδρας και ξέρω πόσο πολύ μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι οι οπαδοί τους. Παρακολούθησα το ματς της Άρσεναλ, παίζουμε τώρα με την Φούλαμ και θα ήταν παράξενο αν δεν το έκανα.»






