Football Talk

Τελικός Κυπέλλου και επίσημα στο Πανθεσσαλικό: Στις 25 Μαΐου η σέντρα

Τελικός Κυπέλλου και επίσημα στο Πανθεσσαλικό: Στις 25 Μαΐου η σέντρα

Οριστικά ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, με την ΕΠΟ να βγάζει σχετική ανακοίνωση. Διαβάστε για τα δεδομένα που υπάρχουν, αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. 

Βρέθηκε το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις 25 Μαΐου Παναθηναϊκός και Άρης θα συναντηθούν, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει έναν τίτλο. Η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 20:30.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο τελικός πρόκειται να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες. Όμως θα υπάρξει νέα ενημέρωση, αναφορικά με τα θέματα ασφαλείας, σε περίπτωση που αλλάξει κάτι και αποφευχθεί το κεκλεισμένων των θυρών.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0