Football Talk

Σανιόλ: «Δεν αρκεί να ονειρεύεσαι, χρειάζεται νοοτροπία νικητή»

Σανιόλ: «Δεν αρκεί να ονειρεύεσαι, χρειάζεται νοοτροπία νικητή»

Στο στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα (26/03, 19:00), στάθηκε ο Βίνι Σανιόλ, προπονητής της Γεωργίας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Έτοιμοι θεωρεί πως είναι οι παίκτες της Γεωργίας για τον «τελικό» με την Ελλάδα (26/03, 19:00), ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Βίνι Σανιόλ.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο προπονητής της Γεωργίας, Βίνι Σανιόλ:

«Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε και να αποθεραπευτούμε μετά το ματς με το Λουξεμβούργο. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Στην τελευταία προπόνηση θα επικεντρωθούμε κυρίως στις τακτικές λεπτομέρειες. Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να κάνουμε εμείς.

Όταν ακούσαμε ότι η Ελλάδα θα είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους μας, ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Είναι μία ομάδα με δυνατούς παίκτες και φυσικά μιλάμε για ένα παιχνίδι τελικό. Για να κερδίσεις τέτοια ματς χρειάζεσαι νοοτροπία νικητή. Το να ονειρεύεσαι απλά δεν είναι αρκετό. Οι παίκτες είναι κάτι περισσότερο από έτοιμοι για να κερδίσουν.

Οι αλλαγές δημιούργησαν μία ανισορροπία στο προηγούμενο ματς, το τελευταίο μισάωρο. Οι παίκτες μου ωστόσο, είναι έτοιμοι για να παίξουν 120 λεπτά αν χρειαστεί.

Ο Τσακβετάτζε και ο Κοχορασβίλι προπονήθηκαν ατομικά, όπως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε επίσης προπονηθεί και στα πέναλτι. 26 παίκτες θα μπουν στην αποστολή και τρεις θα μείνουν εκτός. Το βασικό θέμα είναι ότι όλοι θέλουν να παίξουν και να συνεισφέρουν. Πρέπει όλοι μαζί να κερδίσουμε αυτό το ματς, όλη η χώρα μαζί.

Είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι η ομάδα πορεύεται με βάση το πλάνο που έχουμε χαράξει. Μερικές φορές δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα συναισθηματικά. Μπορεί να μην υπάρχει τέλεια συνταγή για τη νίκη, όμως έχουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο για τον τελικό με την Ελλάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0