Football Talk

Η Ελλάδα πρέπει να προκριθεί «εκεί μέσα»: Sold out το γήπεδο της Γεωργίας, όλα για το EURO!

Η Ελλάδα πρέπει να προκριθεί «εκεί μέσα»: Sold out το γήπεδο της Γεωργίας, όλα για το EURO!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας, Boris Paichadze, ενόψει του «τελικού» της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία την Τρίτη (26/03)!

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει για την Εθνική ομάδα που, μετά τη νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν την προηγούμενη Πέμπτη (21/03), ταξιδεύει στην Τιφλίδα για την πολύ μεγάλη αναμέτρηση με τη Γεωργία (26/03, 19:00), με φόντο μία θέση στην τελική φάση του EURO 2024.

«Χαμός» επικρατεί στη Γεωργία με τους φίλους της εθνικής να… εξαφανίζουν τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσα σε 5 ώρες και 35 λεπτά, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Τα εισιτήρια είχαν τεθεί στη διάθεση του κοινού ηλεκτρονικά, με πλήθος κόσμου να συρρέει στις διαδικτυακές πλατφόρμες για να εξασφαλίσει το «μαγικό» χαρτί και να βρεθεί στο Εθνικό Στάδιο Boris Paichadze.

Το σύστημα «κράσαρε» από την ταυτόχρονη επισκεψιμότητα των Γεωργιανών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γεωργία, αρκετοί είναι αυτοί που αγόρασαν τα εισιτήρια και πλέον τα πουλάνε σε πολύ υψηλότερη τιμή σε όσους δεν πρόλαβαν τα αρχικά!


Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το «παρών» και 2.300 Έλληνες για να στηρίξουν τη «γαλανόλευκη» στην επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0