Football Talk

«Αλύγιστη» και στο Κύπελλο Γερμανίας η Μπάγερ Λεβερκούζεν, απέκλεισε με ανατροπή τη Στουτγκάρδη! (video)

«Αλύγιστη» και στο Κύπελλο Γερμανίας η Μπάγερ Λεβερκούζεν, απέκλεισε με ανατροπή τη Στουτγκάρδη! (video)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας συνεχίζει η Μπάγερ Λεβερκούζεν! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε γκολ στο 90’ και απέκλεισε τη Στουτγκάρδη με 3-2 (06/02)!

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε δύο περιπτώσεις; Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν πτοείται, έφερε «τούμπα» το ματς με τη Στουτγκάρδη, βρίσκοντας πάλι γκολ στο φινάλε, κέρδισε με 3-2 (06/02) και έφυγε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας!

Ο Άντον έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 11’, με τις «ασπιρίνες» να μην καταφέρνουν να απαντήσουν μέχρι και την ανάπαυλα.

Αυτό έγινε τελικά στο 50’ από τον Άντριχ, αλλά λίγο αργότερα, ο Φιούριχ, θα έδινε ξανά το προβάδισμα στη Στουτγκάρδη! Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει. Το αντίθετο μάλιστα!

Στο 66’, ο Αντλί έφερε και πάλι την ισορροπία στο ματς, με το 2-2 να παραμένει μέχρι και το 90ο λεπτό. Όλα έδειχναν παράταση, αλλά ο Τα είχε διαφορετική άποψη!

Με σκαστή κεφαλιά, έκανε το 3-2, χαρίζοντας στη Λεβερκούζεν μία επική πρόκριση, στα ημιτελικά του θεσμού!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, έχει πετύχει νικητήριο τέρμα στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, κατά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0