Football Talk

«Ξέσπασε» ο Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή, ο διαιτητής έσπρωχνε την μία ομάδα!»

«Ξέσπασε» ο Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή, ο διαιτητής έσπρωχνε την μία ομάδα!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χώρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε δύο «κομμάτια», έχοντας ξεκάθαρα παράπονα από αυτό της διαιτησίας! «Με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (28/01, 2-1) και ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την απόδοση του συνόλου του. Ωστόσο, είχε σαφή παράπονα από τον διαιτητή, κάτι που κατέστησε σαφές, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μετά το πέρας της αναμέτρησης.

«Είναι δύο κομμάτια, ένα παιχνίδι όπου παίχθηκε τέλεια τακτικά από την ομάδα μας. Θυσιαστήκαμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

Δεν μας δόθηκαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, την ώρα που δόθηκαν εύκολα σε αυτούς, ενώ δεν ήταν, όπως χαρακτηριστικά αυτό του Μπάμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει ένας διαιτητής από άλλη χώρα έχοντας αυτή τη συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος».

www.bnsports.br

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0