Football Talk

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Η «απόλυτη» Σενεγάλη και η… τρελή ανατροπή του Καμερούν

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Η «απόλυτη» Σενεγάλη και η… τρελή ανατροπή του Καμερούν

Ο τρίτος όμιλος για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ολοκληρώθηκε με την Σενεγάλη να κάνει εύκολα το 3/3 και το Καμερούν να μην τα παρατάει και με «ονειρική» ανατροπή να πιάνει την δεύτερη θέση του ομίλου.

«Φωτιές» πετάει η Σενεγάλη η οποία κέρδισε και τη Γουινέα «κλειδώνοντας» με απόλυτη κυριαρχία την κορυφή του τρίτου ομίλου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Σεκ έδωσε το προβάδισμα στη Σενεγάλη στο 61ο λεπτό, μετά από την εξαιρετική πάσα του Ντιατά, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Εντιαγέ έκανε το 2-0 με την πρωτιά να ανήκει αποκλείστηκα στην χώρα του, με τη Γουινέα να μένει στη τρίτη θέση πίσω από το 2ο Καμερούν.

Το Καμερούν ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην Γκάμπια για να πάρει την δεύτερη θέση του ομίλου και μαζί την απευθείας πρόκριση, κάτι το οποίο κατάφερε (3-2, 23/01).

Ο Εκαμπί έδωσε έκανε στο 56ο λεπτό το 1-0, όμως η Γκάμπια πρώτα με τον Τζάλου στο 72’ και μετά με τον Κόλεϊ στο 85’ ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα.

Το Καμερούν όμως έβγαλε αντίδραση και μάλιστα άμεσα. Με αυτογκόλ του Γκόμεζ μείωσαν στο 87’, ενώ ήρωας έγινε ο Γου που στο 90+1’ έβαλε το νικητήριο γκολ, γράφοντας και το τελικό 3-2.

Εικόνα

www.bsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0