Football Talk

Γιατί ο Σαλάχ άλλαξε παπούτσια, μετά το χαμένο πέναλτι στο Λίβερπουλ - Νιούκαστλ; (video)

Γιατί ο Σαλάχ άλλαξε παπούτσια, μετά το χαμένο πέναλτι στο Λίβερπουλ - Νιούκαστλ; (video)

Ο σταρ της Λίβερπουλ ρωτήθηκε κι εξήγησε τον λόγο. Και παρότι οι... δεισιδαιμονίες θα «αρκούσαν» ως δικαιολογία, δεν αρκέστηκε σε αυτές!

Η Λίβερπουλ πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ (01/01, 4-2), βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier League.

Όλα θα μπορούσαν να είχαν γίνει ακόμα πιο εύκολα για τους «Reds», όμως, σε περίπτωση που ο Μοχάμεντ Σαλάχ, είχε «ανοίξει» το σκορ στο 22ο λεπτό.

Ο Ντουμπράβκα τον «νίκησε», το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και ο Σαλάχ στα αποδυτήρια, άλλαξε παπούτσια! Γιατί;

«Τα άλλα παπούτσια, με τα οποία έχασα το πέναλτι... μόλις χθες προπονήθηκα με αυτά» ανέφερε αρχικά ο 31χρονος Αιγύπτιος, μιλώντας στο SkySports μετά το ματς, για να συμπληρώσει.

«Δεν είναι προληπτικό, γιατί παίζεις με πολλά παπούτσια, αλλά όταν ένιωσα ότι θα έπαιζε στο μυαλό μου η σκέψη, είπα εντάξει, θα τα αλλάξω. Είναι ανόητο, αλλά δεν μου άρεσε να έχω αυτή τη σκέψη στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξα, έκανα το μυαλό μου να ηρεμήσει και επικεντρώθηκα στο παιχνίδι».

Πάντως, τα άλλα παπούτσια αποδείχθηκαν πολύ πιο... γούρικα, αφού στο 2ο ημίχρονο σκόραρε, μοίρασε ασίστ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, καταφέρνοντας ό,τι απέτυχε να κάνει στο πρώτο μέρος: να σκοράρει από τα έντεκα βήματα!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0