Football Talk

Ρόμα – Φιορεντίνα 1-1: Ανώτεροι οι «βιόλα», όμως οι ομάδες του Μουρίνιο, αντέχουν και με εννιά! (video)

Ρόμα – Φιορεντίνα 1-1: Ανώτεροι οι «βιόλα», όμως οι ομάδες του Μουρίνιο, αντέχουν και με εννιά! (video)

Η Ρόμα αναμετρήθηκε με την Φιορεντίνα το βράδυ της Κυριακής (10/12) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A, με την ομάδα του Μουρίνιο να δυσκολεύεται αρκετά, καταφέρνοντας πάραυτα να διατηρήσει το 1-1.

Οι «βιόλα» δεν δυσκόλεψαν ιδιαίτερα την Ρόμα, η οποία τους... άνοιξε την πόρτα του «σπιτιού» της και τους υποδέχτηκε την Κυριακή (10/12) στο Ολύμπικο.

Οι «τζιαλορόσι» δεν έπαιξαν καλύτερα από την Φιορεντίνα, κατά γενική ομολογία, απλώς μια απρόσεκτη στιγμή των φιλοξενούμενων έβαλε την οικοδέσποινα μπροστά.

Ο Λουκάκου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 5', μετά την ασίστ του Ντιμπαλά, που με κεφαλιά και όντας αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα εύκολα στα δίχτυα.

Στο 64’ η αποβολή του Ζαλέφσκι, μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα, επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να βρουν περισσότερους χώρους. Έστι, στο 66’ ισοφάρισαν με τον Κουάρτα να είναι ο εκτελεστής του εύστοχου σουτ.

Στο 87’ ο Λουκάκου μετά από ένα άκρως επικίνδυνο τάκλιν είδε απευθείας κόκκινη, αφήνοντας την Ρόμα εννέα παίκτες. Η Φιορεντίνα δεν εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση και το ματς έληξε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Ντικά, Κρίστενσεν, Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι (85’ Μπόβε), Ζαλέφσκι, Ντιμπαλά, Λουκάκου

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Καγιόντε (81’ Λόπεζ), Κουάρτα, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Μέλο, Ντάνκαν, Ικόνε (72’ Γκονζάλες), Μποναβεντούρα (78’ Σοτίλ), Κουαμέ, Νζολά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0