Football Talk

Μόγιες: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στην Ευρώπη»

Μόγιες: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στην Ευρώπη»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την ατμόσφαιρα που συνάντησε η Γουέστ Χαμ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η Γουέστ Χαμ πρόκειται να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής των Άγγλων, Ντέιβιντ Μόγιες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες:

Για τον Ζουμά: «Ακόμα περιμένουμε λίγο για τον Ζουμά. Δεν έχει προπονηθεί, αλλά μπήκε λίγο μέσα σήμερα. Θα ρίξουμε μια ματιά και αύριο και θα δούμε πώς είναι».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα που έχει παίξει πολλούς αγώνες στην Αγγλία. Τους παρακολούθησα να παίζουν εναντίον της Άρσεναλ πριν από μερικά χρόνια. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Ο όμιλός μας είναι ίσως ο πιο δύσκολος όμιλος που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε θα πρέπει να παίξουμε καλά. Το πλήθος τους ήταν εκπληκτικό και έπαιξαν τεράστιο ρόλο εκείνη τη μέρα. Επίσης, σε εκείνο το ματς δεν παίξαμε καλά - καθόλου για τα στάνταρ μας - οπότε θέλουμε να παίξουμε καλύτερα αύριο. Αν κερδίσουμε, θα είμαστε σε καλή θέση και θέλουμε να πάρουμε τις νίκες για να προκριθούμε και να είμαστε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα».

Για το ροτέισον: «Δεν παίζουμε πια μόνο έντεκα παίκτες. Όλοι έχουμε ομάδες παικτών που χρησιμοποιούμε και πρέπει να αποδεχτείτε ότι αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αλλάξουμε τις ομάδες μας και να κρατήσουμε τους παίκτες σε φόρμα και διαθέσιμους».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού αν συγκρίνεται με των γηπέδων στην Αγγλία: «Υπάρχουν μερικά υπέροχα γήπεδα στην Αγγλία, αλλά νομίζω ότι όλοι απολαύσαμε την ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ειλικρινά πιστεύω, αν πάτε και παρακολουθήσετε αγώνες στην Ευρώπη, οι ατμόσφαιρες μπορεί να φτάσουν σε άλλα επίπεδα».

Για τον Μπόουεν και τον Γουόρντ Πράους: «Ο Μπόουεν είναι χαρούμενος που παίζει σε όποια θέση τον βάλουμε. Έχουμε μετακινήσει παίκτες στο παρελθόν και, στα πρώτα του χρόνια, εκείνος έπαιζε ως σέντερ φορ για τη Χαλ Σίτι. Σκόραρε άλλο ένα γκολ το Σαββατοκύριακο και το χρειαζόμασταν. Όσο για τον Γουόρντ Πράους, νομίζω ότι έχει θέσει ένα εξαιρετικό πρότυπο για τον εαυτό του. Ελπίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να παίρνει ασίστ και γκολ».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η διαφορά τότε ήταν ότι ήταν νοκ-άουτ φάση ενώ τώρα είναι εντός φάσης ομίλων. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση στον όμιλο και τα πήγαμε καλά στους ομίλους τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε».

Για το αν έμαθε κάτι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι έμαθα κάτι που δεν ήξερα. Έχουν μερικούς πολύ ταλαντούχους παίκτες και για την ατμόσφαιρα επίσης. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη και έχω να πούμε ότι θα έχουμε απίστευτο κόσμο, οπότε θα δώσουμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μας δει σε καλή φόρμα και τους οπαδούς μας στα καλύτερά τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0