Football Talk

Χείμαρρος Αρτέτα: «Σπαταλάμε το χρόνο μας, είναι ντροπή!»

Χείμαρρος Αρτέτα: «Σπαταλάμε το χρόνο μας, είναι ντροπή!»
Έξαλλος ο Μικέλ Αρτέτα με την απόφαση του VAR να κατακυρώσει το γκολ της Νιούκαστλ που οδήγησε την Άρσεναλ σε ήττα με 1-0.
Δεν μας έχει συνηθίσει ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ σε τέτοιου μεγέθους ξεσπάσματα σε συνεντέυξεις μετά από αγώνες, αλλά οι σημερινές του δηλώσεις θα προκαλέσουν πολύ συζήτηση.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε στην έδρα της Νιούκαστλ με 1-0 με γκολ του Γκόρντον στο 64', σε μια αν μη τι άλλο περίεργη φάση, με τους «Λονδρέζους» να διαμαρτύρονται για άουτ, φάουλ και οφσάιντ στη φάση αυτή! Αυτό αποτυπώθηκε με το γλαφυρότερο τρόπο στις δηλώσεις του προπονητή τους, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος ανέφερε:

«Νιώθω αηδία να είμαι μέρος αυτού. Πώς στο καλό μπορεί να μετράει αυτό το γκολ; Είναι ντροπή. Είναι μια απόλυτη ντροπή που αυτό το γκολ μέτρησε.»

Για να συνεχίσει, στον ίδιο τόνο:

«Παίζονται τόσα πολλά σε αυτό το ματς και αυτό δε μπορούμε να το δεχτούμε. Δε ξέρω πως να νιώσω. Σπαταλάω το χρόνο μου. Σπαταλάμε το χρόνο μας. Δε θέλω να βασίζομαι σε αποφάσεις ανθρώπων. Είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Νιουκάσλ ούτως ή άλλως. Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό, είναι ντροπή. Παίζονται τόσα πολλά και οι συνέπειες είναι πολύ μεγάλες!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0