Football Talk

Κηφισιά - Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη και ιστορική, με την «υπογραφή» του αρχηγού της! (video)

Κηφισιά - Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη και ιστορική, με την «υπογραφή» του αρχηγού της! (video)

Παρθενική νίκη για την Κηφισιά, στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Επικράτησε με σκορ 2-1 (01/09) του Ατρομήτου, με τον αρχηγό της, Αντώνη Παπασάββα, ένα παιδί που βρίσκεται στον σύλλογο από τη Γ' Εθνική, να «κλειδώνει» το ιστορικό τρίποντο με φοβερό γκολ!

Ονειρεμένο βράδυ για την Κηφισιά, βγαλμένο από «παραμύθι»! Με την υπογραφή του Αντώνη Παπασάββα, που βρίσκεται στον σύλλογο από τα χρόνια της Γ' Εθνικής, και το γκολ του Οζέγκοβιτς, νίκησε εντός έδρας τον Ατρόμητο (01/09, 2-1) και κατέγραψε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Stoiximan Super League!

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 37' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντε Μποκ, και απλώς μείωσαν στο 90' με τον Ασεβέδο.

Ντεμπούτο για τον Αλμπέρτο Μποτία με την Κηφισιά, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή και έπαιξε ξανά σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά τις 31 Μαρτίου του 2018.

Στο Αθανάσιος Διάκος διεξήχθη η αναμέτρηση, μιας και στην έδρα της Κηφισιάς, δηλαδή το γήπεδο της Καισαριανής, γίνονται βελτιωτικά έργα. Ως δεύτερη έδρα έχει δηλωθεί το γήπεδο του Περιστερίου, αλλά λόγω Ατρομήτου, το ματς έγινε στη Λαμία.


1ο ημίχρονο

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν δίχως κάποια καλή ευκαιρία. Πρώτος απείλησε ο Ατρόμητος, με την κεφαλιά του Αντζιέλσκι στο 25'. Η μπάλα, ωστόσο, κόντραρε στον Τσάπαν και κατέληξε κόρνερ.

Η Κηφισιά άρχισε να γίνεται πιο απειλητική και στο 34', «άγγιξε» το γκολ. Ο Ίλιεφ έκανε την πάσα, ο Οζέγκοβιτς, έστω και πεσμένος, έδωσε στην μπάλα πορεία προς την εστία, αλλά είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι. Όπως φάνηκε, ήταν η προειδοποιητική «βολή».

Η φάση επανεξετάστηκε από τον VAR και στο 37ο λεπτό, ο Ντε Μποκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα! Ο σέντερ φορ των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και έκανε το 1-0 με πολύ δυνατό σουτ!

 

2ο ημίχρονο

Η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Ο Ατρόμητος, με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αδυνατούσε να απειλήσει. Από την άλλη, η Κηφισιά έψαχνε να βρει ένα δεύτερο γκολ, για να «καθαρίσει» το ματς. Κάτι που κατάφερε στο 71ο λεπτό.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Αντώνης Παπασάββας, είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με φοβερό σουτ, διαμόρφωσε το 2-0.

 

Εν τέλει, ο Ασεβέδο εξ επαφής, στο 90ο λεπτό, απλώς μείωσε σε 2-1, σκορ που παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, μιας και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη στο 90+8', «σταμάτησε» στο δοκάρι του Μαρκετζάνι.

 


Ο MVP

Ο Οζέγκοβιτς. Αυτός κερδίζει το φάουλ και την κόκκινη του Ντε Μποκ, για να βάλει τις βάσεις μίας ιστορικής νίκης.


Η φάση του αγώνα

Η αποβολή του 37ου λεπτού. Ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην ίδια φάση και ουσιαστικά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει οτιδήποτε από το ματς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66' Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66' Αντούνες), Μπαρμπόσα (74' Ιπαλίμπο), Ίλιεφ (82' Νίνης), Μπιφούμα (74' Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (65' Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (41' Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (65' Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72' Βέργος).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0