Football Talk

Ο Ρουμπιάλες ξεκαθάρισε πως δεν θα παραιτηθεί από την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας

Ο Ρουμπιάλες ξεκαθάρισε πως δεν θα παραιτηθεί από την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας

Μπορεί τα Μέσα της Ισπανίας να παρουσίαζαν ως θέμα ωρών την παραίτηση του Λουίς Ρουμπιάλες, μετά το σκάνδαλο με το φιλί στην Ερμόσο. Ό ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας όμως δήλωσε πως θα συνεχίσει κανονικά στην θέση του.

Στην συνεδρίαση της ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου της Ισπανίας, ο Λουίς Ρουμπιάλες ανακοίνωσε πως δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί.

Μετά το σκάνδαλο με το φιλί στην Ερμόσο κατά την απονομή των μεταλλίων στην Εθνική Ισπανίας, ο Ρουμπιάλες δέχθηκε αφόρητες πιέσεις μέχρι και από το πρωθυπουργό της χώρας.

 Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλον πως ήταν συναινετικό και πως δεν πρόκειται να αφήσει την θέση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λουίς Ρουμπιάλες:

«Ήταν αυθόρμητο, αμοιβαίο και συναινετικό. Έχω μια εξαιρετική σχέση με όλες τις παίκτριες και είχαμε πολύ τρυφερές στιγμές σε αυτή τη συγκέντρωση. Τη στιγμή που εμφανίστηκε η Τζένι, με σήκωσε από το έδαφος και όταν με άφησε αγκαλιαστήκαμε και της είπα, «ξέχασε το πέναλτι ήσουν φανταστική στο Μουντιάλ» και μου είπε ότι μου έκανε κρακ, της είπα λίγο και τότε συνέβη. Δεν καταλαβαίνω καλά τη δήλωση. Εδώ δεν προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη, κάνουν έναν κοινωνικό φόνο. Ήρθε η ώρα να πω κάτι. Έκανα λάθος και δεν ήταν η στιγμή να κάνω αυτή τη χειρονομία. Είναι αρκετά σοβαρό να φύγω, αφού έκανα την καλύτερη διαχείριση στο ισπανικό ποδόσφαιρο; Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Τι έκανα; Θα με κάνει να αποχωρήσω αυτό; Θα παλέψω μέχρι το τέλος».




www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0