Football Talk

Σάλος με το φιλί Ρουμπιάλες στην Ερμόσο: «Μία ασήμαντη εκδήλωση στοργής – Δεν θα ανεχτώ ηλίθιους»

Σάλος με το φιλί Ρουμπιάλες στην Ερμόσο: «Μία ασήμαντη εκδήλωση στοργής – Δεν θα ανεχτώ ηλίθιους»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας, πήρε θέση για το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο μετά τον τελικό του Μουντιάλ, το οποίο προκάλεσε δημόσια κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Ο Λουίς Ρουμπιάλες έγινε viral στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά για τους λάθος λόγους.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στις πρωταθλήτριες κόσμου, έδωσε ένα φιλί στην Τζένι Ερμόσο το οποίο προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Η ίδια η παίκτρια, ήταν εμφανώς αμήχανη μετά το συμβάν, με τον Ισπανό παράγοντα να γίνεται καταπέλτης μέσω των social media εναντίον όσων έδωσαν διάσταση σε αυτό το «ασήμαντο» γεγονός.

Έκανε λόγο για «ηλίθιους» με τους οποίους δεν πρόκειται να ασχοληθεί, επιμένοντας πως το φιλί στην Ισπανίδα παίκτρια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία εκδήλωση… στοργής μεταξύ δύο φίλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Marca»:

«Το φιλί με την Τζένι; Υπάρχουν ηλίθιοι παντού. Δεν μπορούμε να δίνουμε προσοχή στην ηλιθιότητα για δύο ανθρώπους που είχαν μια ασήμαντη εκδήλωση στοργής. Είμαστε πρωταθλητές και μένω σ' αυτό. Ήταν το αποκορύφωμα των πανηγυρισμών δύο φίλων. Δεν είμαστε εδώ για ''μαλ@@@ς''. Δεν θα ανεχτώ τέτοιους ηλίθιους μετά από όσα έχω περάσει. Ας το αγνοήσουμε κι ας επικεντρωθούμε στα ωραία πράγματα κι ας μη λέμε τίποτα για τους αποτυχημένους που βρίσκουν το λάθος σε κάθε θετικό. Ήταν μια άκακη στιγμή. Αν υπάρχουν κορόιδα, αφήστε τους στην ανοησία τους. Τα κορόιδα είναι περισσότερα από τα παράθυρα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0