Football Talk

Άρης – Ντιναμό Κιέβου 1-0: Νίκη αφιερωμένη στο Μιχάλη από τον Πάλμα (video)

Άρης – Ντιναμό Κιέβου 1-0: Νίκη αφιερωμένη στο Μιχάλη από τον Πάλμα (video)

Νίκη για τον Άρη στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού του Conference League (10/8, 1-0) κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου με μοναδικό σκόρερ το Λουίς Πάλμα, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο Μιχάλη που έχασε τη ζωή του στη Νέα Φιλαδέλφεια.    


Ο Άρης υποδέχθηκε τη Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (10/8) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλει το ρυθμό τους και διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας, παρά το ότι οι Ουκρανοί είχαν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και πίεζαν ψηλά ήδη από τα πρώτα λεπτά.

Στο 44΄η Ντιναμό απείλησε για πρώτη φορά με το Γιαρμολένκο αλλά ο Κουέστα ήταν εκεί και απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή του Άρη ήταν εμφανής αλλά δεν είχε μεταφραστεί σε γκολ. Το σκορ παρέμενε στο 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.  

Ο Λουίς Πάλμα ήταν αυτός που έδωσε στους «κίτρινους» προβάδισμα, ευστοχώντας από τα 11 μέτρα στο 69ο λεπτό.

Στη συνέχεια, ο 23χρονος μέσος του Άρη αντί να πανηγυρίσει το γκολ του, ύψωσε μία φανέλα που έγραφε το όνομα «Μιχάλης» στη μνήμη του 29χρονου που έχασε τη ζωή του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δέκα λεπτά αργότερα (79’) ο Μαρίτα δοκίμασε να σκοράρει εκμεταλλευόμενος ένα φάουλ, αλλά ο Φαμπιάνο δεν βρήκε την μπάλα σωστά ώστε να τη στείλει στα δίχτυα επομένως οι παίκτες του Τερζή έχασαν μία ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ.

Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ αλλά ο Άρης κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στους Ουκρανούς με φόντο την πρόκριση στο UEFA Conference League.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Λουίς Πάλμα, μοναδικός σκόρερ του αγώνα.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Ζουλς, Κάρλσον, Μορόν, Λουίς Πάλμα.

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Τίμτσιουκ, Ποπόφ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Γιαρμολένκο, Μπουγιάλσκι, Καμπάιεφ, Μπενίτο.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

     

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0