Football Talk

Είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι! Όσοι ακόμα ζούμε σε αυτή τη χώρα επιβιώνουμε από τύχη!

Είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι! Όσοι ακόμα ζούμε σε αυτή τη χώρα επιβιώνουμε από τύχη!
Mαζεύτηκαν πολλά στην Ελλαδίτσα μας και «μυρίζει» θάνατος παντού!

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Έφτασε ξανά αυτή η ημέρα, όπου κλαίμε για ένα παλικάρι και δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο! Και ήρθε σύντομα ξανά αυτή η μαύρη ημέρα… Ο Άλκης τώρα έγινε Μιχάλης! Πάλι βγήκαν ανακοινώσεις, πάλι όλοι εκφράζουν τη θλίψη τους. Πάλι γίνονται συσκέψεις για να αποδοθούν ευθύνες. Πάλι υπάρχουν «καρατομήσεις» και πάλι έγιναν συλλήψεις εκ των υστέρων! Φτάνει όμως! Δεν αντέχετε τόση υποκρισία… Δεν αντέχετε οι υπεύθυνοι σε αυτή τη ρημάδα τη χώρα να χρεώνουν τα πάντα στους άλλους και να δρουν αφού γίνει το κακό!

Δεν γίνεται να υπάρχουν… παραιτήσεις επειδή ένας υπουργός πήγε διακοπές ή χόρεψε ένα ζεϊμπέικο, ή από την άλλη να παραιτείται ένας άλλος υπουργός και στις επόμενες εκλογές να κατεβάζει υποψηφιότητα και να βγαίνει με συντριπτικά ποσοστά, και να μην έχουν βγει… πρωθυπουργοί, υπουργοί, αξιωματικοί και όλοι αυτοί να πουν «είμαστε άχρηστοι φεύγουμε, συγγνώμη»!

Αυτή η χώρα πάει στον αυτόματο πιλότο και ο «αυτόματος πιλότος» εδώ και πολλά χρόνια είναι χαλασμένος. Το από «τύχη ζούμε» είναι μία ατάκα η οποία σε αυτή την Ελλάδα είναι μία τεράστια σοκαριστική πραγματικότητα!

Καμία ασφάλεια για τίποτα! Και δεν είναι υπερβολή το τίποτα! Για καφέ πας στο σημείο που έχεις επιλέξει να περάσεις λίγες ώρες και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε!

Στην προκειμένη περίπτωση οι δολοφόνοι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που «παντρεύτηκαν» με Έλληνες, είναι ένα γεγονός που δείχνει με τον πλέον απόλυτο τρόπο την πλήρη ανικανότητα της ελληνικής αστυνομίας! Την πλήρη!

Γνώριζαν! Πλέον, αποδεικνύεται ότι οι Αρχές ήξεραν για το ταξίδι των Κροατών στην Αθήνα -  ακόμη κι αν πιστέψουμε, αφελώς, ότι δεν γνώριζαν, δεν γίνεται να μην κατάλαβαν κι αν δεν κατάλαβαν εκτός από ανίκανοι, είναι και ηλίθιοι! Στην Κροατία, πάντως, γράφουν ότι οι Αρχές της χώρας είχαν ενημερώσει τις ελληνικές για το κομβόι των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Βέβαια κι αυτοί έχουν τρομερή ευθύνη! Τους σταματάς στα σύνορά σου και τέλος! Αντίθετα οι δολοφόνοι ταξίδεψαν όλη την Ελλάδα, πέρασαν οργανωμένα τόσα διόδια, έφτασαν Αθήνα, ενώθηκαν με τους άλλους Έλληνες δολοφόνους, πήραν το τρένο, κατέβηκαν στον σταθμό, περπάτησαν και ξεκίνησαν το μακελειό!

Όλα αυτά για να γίνουν χρειάστηκαν ώρες πολλές! Άφαντη η ελληνική αστυνομία! ΑΦΑΝΤΗ! Δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει τους δολοφόνους. Ποιος τους ήλεγξε όσο διέσχιζαν τη μισή χώρα; Τι σημαίνει η ατάκα «τους παρατηρούσαμε… διακριτικά»; Τι είναι να τους παρατηρήσεις διακριτικά; Και πώς έχασες ρε… διακριτικέ παρατηρητή πάνω από 100 άτομα από τα μάτια σου; Πώς έφτασαν στη Φιλαδέλφεια όλοι αυτοί οι δολοφόνοι διασχίζοντας τη μισή Ελλάδα και τη μισή Αθήνα, όταν πρόσφατα σε απαγορεύσεις οπαδών σε ελληνικά παιχνίδια έξω από τις πόλεις γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία και γυρίζουν κόσμο πίσω αν δουν Αθηναϊκές πινακίδες! Τώρα οι Κροάτες έφτασαν στον τόπο δράσης τους με σοκαριστική ευκολία! Είναι απίστευτο! Είναι ανίκανοι! Τέλος!

Επίσης, δεν φτάνει η ανικανότητα της ελληνικής αστυνομίας να προφυλάξουν τους Έλληνες πολίτες, μετά προσπάθησαν να παραπλανήσουν τον κόσμο, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρχε «ραντεβού» των δολοφόνων με οπαδούς της ΑΕΚ στην πλατεία του γηπέδου! Είναι ντροπή τους! Είναι μία μεγάλη ξεφτίλα αυτό το πράγμα! Κάθε μέρα και όλες τις ώρες της ημέρας βρίσκονται πολίτες στις καφετέριες στη μεγάλη πλατεία του γηπέδου! Οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένοι, ενήλικες, έφηβοι. Εκεί πήγαν και το βράδυ της Δευτέρας όχι για να… παλέψουν με Κροάτες και Έλληνες δολοφόνους, αλλά για να περάσουν λίγες ώρες χαλαροί! Ήταν άτυχοι που βρέθηκαν εκεί! Ήμασταν τυχεροί εμείς που δεν ήμασταν στη θέση τους! Ήμαστε όλοι μας έρμαιο της ανικανότητάς τους σε μία κοινωνία ζοφερή, άρρωστη και αγιάτρευτη!  

Φωτιές, τρένα, ανύπαρκτα ασθενοφόρα, ντου δολοφόνων σε ανυποψίαστους πολίτες. Θάνατος! Για ποια προστασία και ασφάλεια μιλάμε; Για ποια χώρα; Για ποιο κράτος; ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Εδώ βέβαια παραδέχονται την ανικανότητά τους όταν παραδέχονται ότι δεν μπορούν να οργανώσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών! ΘΛΙΨΗ!

Ο Μιχάλης, ο Άλκης ήταν οι άτυχοι! Πολλοί ακόμα έχουμε υπάρξει τυχεροί… Ως τώρα, γιατί σε αυτή τη χώρα η τύχη για να συνεχίσεις να αναπνέεις πρέπει να σε ακολουθεί πάντα! Κουράγιο…  

www.bnsports.gr


 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0