Football Talk

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και πολλά που πρέπει να διορθώσουμε»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και πολλά που πρέπει να διορθώσουμε»

Ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στην φιλική νίκη με 3-1 απέναντι στην Ρέιντζερς και άφησε αρκετά ικανοποιημένο τον προπονητή του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον ολυμπιακό και την Ρέιντζερς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το παιχνίδι, τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Από τη μία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια όλων και την απόδοση της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είχαμε πολύ καλές στιγμές, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε και λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάξουμε πριν τα επίσημα ματς. Επίσης όμως είμαστε πολύ λυπημένοι από τα νέα που έρχονται από την Ελλάδα, εξ αιτίας των πυρκαγιών και των θυμάτων που υπάρχουν. Οι σκέψεις μας είναι στην Ελλάδα, σαν ομάδα στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του:

«Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για βαθμό ετοιμότητας, δεν υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι όσο πιο έτοιμος μπορείς για τον επόμενο αγώνα, για την επόμενη προπόνηση. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σήμερα ανεβάσαμε την αυτοπεποίθησή μας».

Για το αν υπάρχει πίεση για τα αποτελέσματα:

«Είμαστε εδώ γιατί έχουμε απαιτήσεις κι εμείς, θέλουμε να νιώθουμε το πάθος του κόσμου για την ομάδα, μοιραζόμαστε αυτή την ενέργεια, έχουμε πάθος για τους δύσκολους στόχους που έχουμε θέσει και θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για να τους πετύχουμε. Είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση, προφανές και το ότι θα έρθουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο και για τα θετικά και για τα αρνητικά. Προχωράμε μέρα με τη μέρα, είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε και την προσπάθεια που κάνουν όλοι».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0