Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμη σε ευρωπαϊκό όμιλο!»

Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμη σε ευρωπαϊκό όμιλο!»
Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τον θρίαμβο των «πρασίνων» απέναντι στη Ντνίπρο (25/07, 3-1).

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού επικράτησε με σκορ 3-1 (25/07) της Ντνίπρο, εκτός έδρας.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης, στην κάμερα της COSMOTE TV.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση αν αναλογιστούμε πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σε όλο το παιχνίδι είμασταν πειθαρχημένοι. Γνωρίζαμε πολύ καλά τι θέλαμε να κάνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν κινδυνέψαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Μας βοήθησε σίγουρα πως στις κατάλληλες στιγμές πετύχαμε τα γκολ και μας έδωσαν την άνεση που χρειαζόμασταν στο παιχνίδι μας.

Έχουμε καλούς ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να κάνουμε πολύ περσότερα και καλύτερα πράγματα. Ανταποκριθήκαμε καλά σε μια καλή ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς και θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις σε ότι αφορά τη σοβαρότητα παιχνιδιού, γιατί χρειάστηκαν 2-3 λεπτά ικανοποίησης στο τέλος, που μπορεί να μας τιμωρήσουν. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών και θέλω να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Για το αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους:

Δεν το πιστεύω και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Μπροστά μας έχουμε προκριματικά του Champions League και αυτό είναι το στοίχημα για εμάς. Τώρα που τα εκτός γκολ δεν μετράνε, μπορεί να περιμένουμε τα πάντα σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε κάνει καλό ματς, αλλά μπροστά μας έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, που είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Το επόμενο παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι βελτιωνόμαστε.

Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός, μας βοήθησαν πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια καλοί και να τους ικανοποιήσουμε».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0