Football Talk

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 1-0: Έκανε το 4/4 και συνεχίζει την ανοδική πορεία (video)

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 1-0: Έκανε το 4/4 και συνεχίζει την ανοδική πορεία (video)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του άφησαν θετικές εντυπώσεις και στο τέταρτο φιλικό τους αυτή τη φορά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 (5/7). Ο ΠΑΟ επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του νεαρού Δημήτρη Κολοσκάμη.  

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «πράσινους» καθώς υπήρξε ανησυχία για τον Σένκεφελντ που ζήτησε να γίνει αλλαγή έχοντας πρόβλημα στο μηρό. Στο 20ο λεπτό ο Σιδεράς αντικατέστησε τον Ολλανδό στόπερ.

Στο 24’ η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Μπερνάρ να δοκιμάζει ένα σουτ το οποίο πέρασε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και αποζημιώθηκε στο 39ο λεπτό. Ξανά ο Μπερνάρ έβγαλε μία πολύ ωραία σέντρα στον Δημήτρη Κολοσκάμη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-0.


Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟ να έχει το προβάδισμα, έχοντας υπάρξει ανώτερος καθ'όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε τις αλλαγές του με τους Αϊτόρ, Κώτσιρα και Καμπετσή να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μαντσίνι, Βαγιαννίδη και Μπερνάρ.

Στο 73’ η ΤΣΣΚΑ παραλίγο να ισοφαρίσει όταν ο Μπούσκεβατς έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ. Οι αντίπαλοι είχαν αρχίσει να απειλούν την εστία του Λοντίγκιν τα τελευταία λεπτά αλλά οι προσπάθειές τους δεν μεταφράστηκαν σε γκολ και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με νίκη (1-0) και το τέταρτο φιλικό του.         

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0