Football Talk

Αρνήθηκαν να ηττηθούν τα «πάντσερ» στο 1000ο τους παιχνίδι

Αρνήθηκαν να ηττηθούν τα «πάντσερ» στο 1000ο τους παιχνίδι

Μπορεί όλα να έδειχναν πως η Ουκρανία θα πάρει μία νίκη γοήτρου μέσα στην Γερμανία, όμως με δύο γρήγορα… χτυπήματα στο φινάλε του παιχνιδιού τα «πάντσερ» έκαναν το 3-3 στο 1000ο τους παιχνίδι.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Εθνική Ουκρανίας η οποία για λίγο δεν κατάφερε να πάρει μία νίκη γοήτρου απέναντι στην Γερμανία (3-3) καθώς οι Χάβερτς και Κίμιχ δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και ας ήταν φιλικού χαρακτήρα. Έτσι οι Γερμανοί απέφυγαν την ήττα στο 1000ο τους παιχνίδι.



Σπουδαίο ξεκίνημα για τους Γερμανούς με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Bundesliga να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό για το 1-0.

Στο 19ο λεπτό ο Τσιγκάνοφ βρήκε γρήγορα την ισοφάριση και έκανε το 1-1 με όμορφο τελείωμα.

Λίγα λεπτά πιο μετά ο Ρούντιγκερ δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και την έστειλε άθελα του στα δίχτυα του Τραπ για το 2-1 στο 24’.

Ο Τσιγκάνοφ χτύπησε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση με κοντινό πλασέ στο 56ο λεπτό για το 3-1.

Ενώ όλα έδειχναν πως η 1000η εμφάνιση των Γερμανών θα ολοκληρωθεί με ήττα, ο Χάβερτς όμως έδωσε το «σήμα» για να ξεκινήσει η αντεπίθεση. Ο επιθετικός της Τσέλσι στο 83’ με άπιαστο τελείωμα έκανε το 3-2.

Η ισοφάριση εν τέλει ήρθε από τον Κίμιχ με εκτέλεση πέναλτι στο 90+3’.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γερμανία (Χ. Φλικ): Τραπ, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Σλότερμπεκ (46’ Κλόστερμαν), Γολφ, Γκορέτσκα (62’ Μουσιάλα), Κίμιχ, Ράουμ, Μπραντ (71’ Βιρτς), Φίλκρουγκ (46’ Χάβερτς), Σανέ

Ουκρανία (Σ. Ρεμπρόφ): Τρούμπιν, Μικολένκο (78’ Σόμπολ), Ματβιγένκο, Ζαμπάρνι, Τίμτσουκ, Μούντρικ, Σουντάκοφ, Στεπανένκο, Τσιγκάνοφ, Γιαρμολένκο (64’ Μαλινόφσκι), Ντόβμπουκ (64’ Βανάτ)



www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0