Football Talk

Ο Μανώλης Καλογεράκης στο BN Sports: «Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μάθει διαφορετικά, αλλά έτσι πρέπει να παίζεις»

Ο Μανώλης Καλογεράκης στο BN Sports: «Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μάθει διαφορετικά, αλλά έτσι πρέπει να παίζεις»

Τα αδιάφορα Χανιά επικράτησαν με 3-0 εκτός έδρας της πρωτοπόρου Κηφισιάς και έβαλαν «φωτιά» στην υπόθεση άνοδος. Ο Μανώλης Καλογεράκης κράτησε ανέπαφη την εστία του και μιλάει στο BN Sports για το πώς ήρθε αυτή η νίκη, αλλά και το ότι είναι στην ελληνική νοοτροπία να αντιμετωπίζουν οι παίκτες με… αδιαφορία τα παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό κίνητρο!

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Η Κηφισιά ήταν το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με τα Χανιά στο Ζηρίνειο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό», επικρατώντας με το εκκωφαντικό 3-0 (29/05). Έτσι, η διαφορά μειώθηκε στους δύο βαθμούς από την δεύτερη Athens Καλλιθέα, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, στη «μάχη» της ανόδου προς την Stoiximan Super League.

Οι Μπουρσέλης (55’), Κόλα (79’) και Μάναλης (90+3’) ήταν οι σκόρερ για το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ ο Μανώλης Καλογεράκης διατήρησε το «μηδέν» στην εστία του, κάνοντας σημαντικές αποκρούσεις σε προσπάθειες και του Μιχάλη Κουιρουκίδη και του Νίκου Βαφέα.

καλογερακης_μανωλης-1-768x1024_1_1.jpg

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο BN Sports για την καλή εμφάνιση που είχαν τα Χανιά και την σπουδαία νίκη που πέτυχαν, η οποία θεωρεί πως θέτει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

 «Είναι μία εμφάνιση πολύ καλή, την αξίζαμε την νίκη 100% και δείξαμε ότι ήμαστε μία ομάδα που αδικούσε τον εαυτό της. Σίγουρα, θα έπρεπε να ήμασταν υψηλότερα στην βαθμολογία και σήμερα απέναντι στον πρωτοπόρο δείξαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε και ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Βάλαμε γερές βάσεις για του χρόνου».

Η Κηφισιά ήθελε την νίκη, όμως οι αντίπαλοι τους ήταν αυτοί που την κυνήγησαν περισσότερο. Ο Καλογεράκης στάθηκε στην νοοτροπία του ελληνικού ποδοσφαίρου που διαφέρει με αυτή του εξωτερικού, ως προς τα κίνητρα που έχουν όσοι αγωνίζονται, όντας βαθμολογικά αδιάφοροι.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μάθει κάπως διαφορετικά αλλά έτσι πρέπει να παίζεις. Σε κάθε αγώνα να δίνεις το 100%, να παίζεις για την νίκη, για τις αξίες σου και για τον εαυτό σου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έχουμε δει τι γίνεται στο εξωτερικό και έτσι πρέπει να γίνεται και στην Ελλάδα».

Το «διπλό» ήρθε αλλά η σεζόν δεν τελειώνει εδώ, με τα Χανιά να θέλουν να «κλειδώσουν» την 4η θέση της βαθμολογίας της Super League 2.

«Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με το κεφάλι κάτω, γιατί πραγματικά δεν έχουμε καταφέρει κάτι σημαντικό και θα κοιτάξουμε να αναρριχηθούμε όσο περισσότερο γίνεται στην βαθμολογία»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0