Football Talk

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Χωρίς Πινέδα η «Ένωση», ο Σπόραρ στην κορυφή για το ντέρμπι της χρονιάς!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Χωρίς Πινέδα η «Ένωση», ο Σπόραρ στην κορυφή για το ντέρμπι της χρονιάς!
Οι αρχικές ενδεκάδες στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (30/04, 20:00) έγιναν γνωστές.
Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που κατά μεγάλο ποσοστό, κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Οι αρχικές επιλογές των δύο προπονητών για την αρχική ενδεκάδα έγιναν γνωστές, με τον Αντράζ Σπόραρ να επιλέγεται για την κορυφή της επίθεσης από την πλευρά των «πρασίνων», ενώ από αυτήν της ΑΕΚ, υπάρχουν ηχηρές απουσίες, με βασικότερη, αυτήν του Πινέδα.

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ υπήρχαν προβλήματα με ιώσεις και 4-5 παίκτες οριακά μπήκαν στην αποστολή. Πρόκειται για τους Πινέδα, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλο, που είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγμα, αφού κι άλλοι παίκτες βρίσκονται στην εν λόγω λίστα.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρντ, Σπόραρ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0