Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης κατά Μπαρτσελόνα: «Ποια ήταν η καθεστωτική ομάδα;» (video)

Ρεάλ Μαδρίτης κατά Μπαρτσελόνα: «Ποια ήταν η καθεστωτική ομάδα;» (video)
Στην αντεπίθεση η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω ενός βίντεο, μετά τον ισχυρισμό του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, πως οι «μερένγκες» ευνοήθηκαν από τη δικτατορία του Φράνκο.
Η «κόντρα» μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της δεύτερης, Τζοάν Λαπόρτα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την υπόθεση Νεγκρέιρα, δεν λέει να κοπάσει.

Οι «μερένγκες» δημοσίευσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στα social media ένα βίντεο διάρκειας 4.5 λεπτών, με οπτικό-ακουστικό υλικό, αλλά και δημοσιεύματα του Τύπου, για να αποδείξουν πως οι «μπλαουγκράνα» ευνοήθηκαν από τις σχέσεις τους με τη χούντα του στρατηγού Φράνκο.

Τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος του βίντεο, αναρωτιούνται: «Ποια ήταν η καθεστωτική ομάδα;» ενώ κατά τη διάρκεια αυτού, κάνουν λόγο για τιμές της Μπαρτσελόνα προς τον Φράνκο, ανακήρυξή του ως επίτιμο μέλος του συλλόγου το 1965, δεκαπέντε χρόνια της Ρεάλ Μαδρίτης δίχως τίτλο στην περίοδο της δικτατορίας, μέχρι και για δολοφονημένους ή εξόριστους παίκτες του συλλόγου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0