Football Talk

ΑΕΚ: Το βράδυ πρόκριση στο Καραϊσκάκη και όλα στη δημοσιότητα από το αεροδρόμιο να λάμψει η αλήθεια

ΑΕΚ: Το βράδυ πρόκριση στο Καραϊσκάκη και όλα στη δημοσιότητα από το αεροδρόμιο να λάμψει η αλήθεια

Η αποψινή ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ξανά η φίλαθλη κοινή γνώμη, με το πράγμα να είναι τόσο απλό…

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις! Όχι, τόσο, εξαιτίας της συμπόρευσης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, πλέον σε βαθμό απροκάλυπτο! Αλλά εξαιτίας της προσπάθειας να βιαστεί η λογική! Ξέρετε τα πράγματα πολλές φορές στη ζωή είναι πολύ απλά. Σύνθετα τα κάνουν όσοι νομίζουν ότι έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν κόσμο για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους, προσπαθώντας να κάνουν το «άσπρο – μαύρο». Πλέον είναι σαφές πως το «άσπρο – μαύρο» κι αυτοί που κουνούν το… δάχτυλο, είναι οι ίδιοι που φωνάζουν στους άλλους να μην κάνουν το… «άσπρο – μαύρο» και να μην κουνούν το δάχτυλο.

Τελευταία ιστορία αυτή με τους πολωνούς διαιτητές! Προσπάθησαν πάλι να μπλέξουν την ΑΕΚ. Ενώ στην αρχή της ιστορίας τα έβαλαν με τον… Μπένετ που έφερε να σφυρίξουν αγώνα «μεθυσμένους διαιτητές» στην πορεία το τροπάρι άλλαξε. Μέχρι και ότι δεν ήταν μεθυσμένοι, ισχυρίστηκαν και έβγαλαν το απίθανο αλκοτέστ δεκάδες ώρες μετά! Πού ακούστηκε να γίνετε αλκοτέστ μία ημέρα μετά για να «αποδειχθεί» αν κάποιος είχε πιει το προηγούμενο βράδυ; Απίστευτα πράγματα! Οι αστυνομικοί με τα μπλόκα ξημερώματα Σαββάτου σε κεντρικούς δρόμους, είναι τρελοί οι άνθρωποι που περιμένουν τον κόσμο να βγει από τα μπαρ και τα μπουζούκια να τους κάνουν αλκοτέστ. Θα μπορούσαν να πάνε για ύπνο οι άνθρωποι, να στήσουν τα μπλόκα τους Κυριακή απόγευμα, να σταματούν τους οδηγούς, να τους λένε «φύσα» και να τους… πιάνουν λέγοντάς τους: «Ωπ, πρόστιμο! Ειχες πιει χθες βράδυ, πριν 16 ώρες»! Είναι απίθανα τα όσα γίνονται και προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες!

Τα ξέρετε, τα διαβάζετε, τα ακούτε. Η προπαγάνδα είναι τεράστια! Πλέον δεν πείθουν Κανέναν! Ίσως ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους. Τα πράγματα είναι απλούστατα και όχι σύνθετα: Όλα στο «φως». Όλα στη δημοσιότητα. Όλα να πάνε στον εισαγγελέα, στη FIFA και την UEFA. Όχι μόνο… υποθέσεις, ανακοινώσεις και ερωτήματα. Τα ερωτήματα έχουν απαντήσεις στο ηχητικό που βγήκε χθες στη δημοσιότητα, στο βίντεο που απαίτησε επίσημα η ΑΕΚ να βγει κι αυτό στο «φως». Όλα, μα όλα μπροστά! Είναι πολύ απλά πράγματα και η ΑΕΚ που δεν φοβάται τίποτα το ζήτησε δημόσια: Όλα στη δημοσιότητα να μάθουμε τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο! Αλήθεια, αυτοί που έθεσαν ερωτήματα με ανακοινώσεις τους, γιατί δεν ζήτησαν, επίσης, να βγει στη δημοσιότητα το βίντεο και το ηχητικό απ’ το αεροδρόμιο;

Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο για πολύ καιρό… Το ξέρουν και οι ίδιοι! Κι αυτό τρέμουν! Για να κλείσουμε, σχετικά: Το επίσης εντυπωσιακό της ιστορίας είναι ότι ο Διαμαντόπουλος για μία φάση ελέγχεται στο ΑΕΚ -  Άρης: για τη μη αποβολή του παίκτη του Άρη στη φάση του πέναλτι στον Ελίασον. Γενικά καλά τα πήγε ο άνθρωπος και το VAR. Επιμένουν όμως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να σκαλίζουν την ιστορία, χωρίς να μπαίνουν στην ουσία της υπόθεσης, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Όλα στη δημοσιότητα λοιπόν, από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να μάθουμε!

Πάμε παρακάτω: Απόψε έχουμε ματς! Δυστυχώς στην επικαιρότητα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό τους βολεύει. Ευτυχώς η ΑΕΚ, ο Αλμέιδα και οι παίκτες, γνωρίζουν πως δεν χωρά σήμερα στο Καραϊσκάκη εφησυχασμός από το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Μυαλό και δύναμη

Δεν έχουν τελειώσει όλα! Δεδομένα αυτό! Ούτε ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο γήπεδο χωρίς τον πρώτο του σκόρερ (Μπακαμπού) ή τον καλύτερό του μεσοεπιθετικό (Μπιέλ), όπως έκανε στη Λεωφόρο. Ούτε θα παρουσιαστεί νωχελικός, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν τρεις ημέρες, όπου έχασε με κάτω τα χέρια. Είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα «ματώσει» το βράδυ. Έτσι και η ΑΕΚ. Το ίδιο θα κάνει κι αυτή… Σοβαρή, ήρεμη, με μυαλό και όπλο τη δυναμική της και χωρίς καμία έπαρση ο Αλμέιδα θα κατεβάσει την ομάδα να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό. Πρόκριση στο Φάληρο το βράδυ και όλα στα δημοσιότητα να λάμψει η αλήθεια… 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά εκτός για την ΑΕΚ είναι οι Αραούχο, Σιντιμπέ, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, όπως και ο Τζαβέλλας. Στην ενδεκάδα αλλαγές θα έχουμε σίγουρα. Στο τέρμα θα είναι ο Στάνκοβιτς, στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι. Στον άξονα είναι πιθανό να δούμε Γαλανόπουλο – Μάνταλο, εκτός κι αν παίξει ένας εκ των Γιόνσον – Σιμάνσκι. Μεσοεπιθετικά ο Πινέδα θα είναι αριστερά, ο Φερνάντες ή ο Ελίασον δεξιά και μπροστά το δίδυμο Τσούμπερ – Γκαρσία είναι φαβορί να ξεκινήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0