Football Talk

Παραιτήθηκε ο Μίτσελ και αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό!

Παραιτήθηκε ο Μίτσελ και αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό!

Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν το τελευταίο που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακό ο Μίτσελ Γκονζάλεθ. Μετά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε ο Ισπανός τεχνικός παραιτήθηκε την Δευτέρα (3/4) και ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες. 

Σχετικά Άρθρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την πρώτη απώλεια βαθμών των Πειραιωτών στα πλέι-οφ με το 2-2 κόντρα στον Άρη το βράδυ της Κυριακής (02/04). Η έντονη κριτική του κόσμου για τις επιλογές του και οι αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα οδήγησαν τον Ισπανό τεχνικό στην απόφαση να παραιτηθεί.

Ο Μίτσελ βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς και την Δευτέρα (03/04) πήγε στον Ρέντη για την προπόνηση και ακολούθως ανακοίνωσε την απόφαση του να αφήσει τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 60χρονος τεχνικός εμφανιστηκε ανένδοτος στην απόφαση του και πλέον οι Πειραιώτες βρίσκονται, με τον χρόνο να τους πιέζει, μπροστα σε μια ακόμα αλλαγή προπονητή την φετινή σεζόν.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (05/04) στο Φάληρο και τον Παναθηναικό την Κυριακή (09/04) στη Λεωφόρο θα κρίνουν πολλά για τη «μάχη» του τίτλου με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» να γνωστοποιούν ότι ο Χοσέ Ανίγκο θα βρίσκεται στο πάγκο σε αυτά.

Υπενθυμίζεται πως η σεζόν στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με τον Πέδρο Μαρτίνς στο «τιμόνι», τον Πορτογάλο διαδέχθηκε ο Κορμπεράν και μετά από ενάμιση μήνα ανέλαβε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός ανέλαβε τέλη Σεπτέμβρη με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται τοτε στο -7 από την κορυφή. Συνολικά στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό έκατσε στον πάγκο της ομάδας σε 32 παιχνίδια μετρώντας 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0