Football Talk

Επίσημο: Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι ο Πότερ!

Επίσημο: Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι ο Πότερ!
Η ήττα από την Άστον Βίλα αποτέλεσε το... κύκνειο άσμα στις σχέσεις μεταξύ Τσέλσι και Πότερ με τους «μπλέ» να ανακοινώνουν το βράδυ της Κυριακής (2/4) την απαομάκρυνσή του από τον πάγκο τους.
Ένα προδιαγεγραμμένο διαζύγιο έγινε πλέον και επίσημο. Ο Γκρέιαμ Πότερ δεν μπόρεσε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση στο Λονδίνο και ένα 24ωρο μετά τη νέα ήττα από την Άστον Βίλα αυτή τη φορά, αποτέλεσε και επισήμως παρελθόν από τον πάγκο των «μπλε». Το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως βαρύ για εκείνον με τους ανθρώπους της Τσέλσι να ξοδεύουν στις αρχές της σεζόν ένα... καράβι λεφτά για να αντικαταστήσει τον Τούχελ. Το διάστημα παραμονής του ωστόσο στο Λονδίνο μόνο «ρόδινο» δεν ήταν με τους «μπλε» να βρίσκονται στην 11η θέση της Premier League, πολύ πιο πίσω από την 5η θέση. 

Η πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Champions League δεν φάνηκε ικανή να τον κρατήσουν στη θέση του μέχρι το τέλος τουλάχιστον της σεζόν με τους ανθρώπους της Τσέλσι να προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε και αν σώζεται από τη φετινή περίοδο.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0