Football Talk

Πρώτος και ωραίος ο Παναθηναϊκός, αλλά μοιραίος ο Νταμπάνοβιτς!

Πρώτος και ωραίος ο Παναθηναϊκός, αλλά μοιραίος ο Νταμπάνοβιτς!
Πρώτη αγωνιστική των Play Off και τα «παρατράγουδα» δεν έλειψαν στην OPAP Arena, με τον Νταμπάνοβιτς να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί την πρώτη θέση της βαθμολογίας!
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Διαιτησίες τριτοκοσμικού πρωταθλήματος και όχι επιπέδου ελίτ, όπως ζήτησαν ομόφωνα όλες οι ομάδες της Super League. Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς, είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να διαιτητεύσει κανένα άλλο παιχνίδι στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 25ο λεπτό, με τον Άμραμπατ να κόβει την πορεία της μπάλας στο βολέ του Μπρινιόλι με το χέρι, έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα.
image_6483441_2.JPG
Κανείς δεν λέει πως αν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε μια ΑΕΚ, δέκα παικτών θα ήταν απαραίτητα και ο νικητής, αλλά μιλάμε για μια αδικία 65 λεπτών κατά του τριφυλλιού. Σαφώς ο διαιτητής δεν είχε τα… άντερα να πάρει αυτή την απόφαση και σφύριξε 100% έδρα. Άλλη μια φάση που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο πράσινο στρατόπεδο είναι το χέρι του Χατζισαφί εντός της περιοχής της ΑΕΚ, όμως για να είμαστε ειλικρινείς προηγείται σπρώξιμο από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, οπότε θα έπρεπε να έχει δωθεί επιθετικό φάουλ.

Ένα ακόμη «αστείο» σφύριγμα είναι το πέναλτι που σφυρίζει ο Μαυροβούνιος διαιτητής εις βάρος του Παλάσιος, όπου το VAR επενέβη για να επιφέρει την τάξη. Παρόλα αυτά είναι ένα ακόμη άστοχο σφύριγμα θα μπορούσε να είχε βάλει… μπουρλότο στο παιχνίδι. Ακόμη και στην κόκκινη του Τσοκάι, χρειάστηκε η βοήθεια από τον VAR, για να αποβληθεί ο Αλβανός και επικρατήσει η δικαιοσύνη. Και προφανώς μιλάμε για μια ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα!
image_6483441_1.JPG
Ο Παναθηναϊκός, ήταν ανώτερος στην αναμέτρηση, με μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι την τριπλή ευκαιρία με τους Μαντσίνι, Ιωαννίδη και Τσέριν να σφυροκοπούν τον Αθανασιάδη, όμως κανένας από τους προαναφερθέντες δεν κατάφερε να τον κερδίσει και να… ματώσει το πλεκτό. Το τριφύλλι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με μεγαλύτερο νικητή της αγωνιστικής τον Ολυμπιακό, ο οποίος με την νίκη του κολ τώρα στον Βόλο μείωσε στους τρεις βαθμούς από την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός όμως έσβησε από το καλεντάρι το δύσκολο παιχνίδι στης «OPAP Arena», χωρίς να πάρει προφανώς το μέγιστο, όμως δεν πληγώθηκε.

Στο επικοινωνιακό κομμάτι, από μεριάς Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι της ομάδας βράζουν και δεν είναι «σκυλί που γαβγίζει» αναίτια. Φωνάζει για αυτά που δικαιούται και δεν δέχεται πλέον να αλλοιώνονται αποτελέσματα. Πόσο μάλιστα στη φετινή χρόνια που βρίσκεται στην τροχιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν θα αφήσει κανέναν να τον… δαγκώσει! Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι εδώ και τον «αισθάνονται» όλοι.
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0